Skip to content

Visele devin realitate

Așa ziceam și pe Facebook când am încărcat poza de mai jos.

12064002_633583483451604_490115127_n

E noua mea achiziție. Ford Fiesta din `97, motor de 1.3 pe benzină și GPL. Exact ce îmi trebuia. O mașină mică, la preț decent cu consum cât mai mic. O am de două zile, însă scriu abia acum din cauza oboselii, fericirii, stresului și toate cele la un loc.

De acum trebuie doar să merg să o trec pe numele meu, mă rog.. al tatălui, și să finalizez restul actelor. De asemenea trebuie să îmi mai scot și noi plăcuțe de înmatriculare însă încă sunt indecis în ceea ce privește alegerea. Eh, asta este cea mai mică problemă.

În rest, îmi place cum merge, am deja făcuți vreo 100km cu ea, încă timid dar încet, încet o cunosc mai bine. Iar de acum nu mai îmi rămâne decât să îmi stabilesc un nou obiectiv.

10 Comments

 1. Sorin Sorin

  Aş fi vrut să-l văd în fotografie şi pe fericitul posesor al maşinuţei. Posibil că lipseşte din cauza… emoţiilor! Mă bucur pentru tine şi îţi doresc sănătate, să o conduci mulţi kilometri fără probleme, să ai inşpiraţiune la şcris cît mai multe articole pi blog.
  S’auzim numai de bine !!!

 2. Mirabela Mirabela

  Ce apreciez la articolele tale e aspectul lor motivațional. Încurajează cititorul să-și fructifice aptitudinile pentru ca mai apoi să-si îndeplinească dorințele prin căile care-i sunt mai dragi.
  Iar tu..ești un tânăr ce promite multe. Succes! 😀

 3. Dobre Petronel Dobre Petronel

  Felicitari, dar de ce pe numele tatalui si nu al tau?

  • Taxe mai mici. :)) Până una alta s-o stăpânești sănătos. Dar tare curios aș fi cât te-a costat și în ce perioadă ai strâns banii. Că nu prea cred că ai scos banii ăștia doar din blogging.

   • Legile României spun că tinerii până în 28 de ani sunt mai predispuși la accidente decât cei peste 28 de ani. Și mai ales din cauza teribilismului la volan. De aceea taxele sunt mai mari pentru cei până în 28 de ani, inclusiv asigurarea e mai mare.

   • 500€. În vreo lună, aproximativ, și nu doar din blogging dar din online.

  • Asigurarea mai mică.

 4. Puneti camera in bord neaparat, daca poti si casco ar fi binevenit si mare atentie in trafic, tot timpul sa stii ce ai in jurul masinii pe drum.

  • Masina este prea veche sa merite sa-i faca casco…despre camera in bord…da, la cate lucruri misto se vad pe drumurile patriei…
   Adi,Drumuri libere!!!!

   • Mersi frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.