Acasă Diverse Visele devin realitate

Visele devin realitate

Autor

Data

CATEGORIE

Așa ziceam și pe Facebook când am încărcat poza de mai jos.

12064002_633583483451604_490115127_n

E noua mea achiziție. Ford Fiesta din `97, motor de 1.3 pe benzină și GPL. Exact ce îmi trebuia. O mașină mică, la preț decent cu consum cât mai mic. O am de două zile, însă scriu abia acum din cauza oboselii, fericirii, stresului și toate cele la un loc.

De acum trebuie doar să merg să o trec pe numele meu, mă rog.. al tatălui, și să finalizez restul actelor. De asemenea trebuie să îmi mai scot și noi plăcuțe de înmatriculare însă încă sunt indecis în ceea ce privește alegerea. Eh, asta este cea mai mică problemă.

În rest, îmi place cum merge, am deja făcuți vreo 100km cu ea, încă timid dar încet, încet o cunosc mai bine. Iar de acum nu mai îmi rămâne decât să îmi stabilesc un nou obiectiv.

10 COMENTARII

  1. Aş fi vrut să-l văd în fotografie şi pe fericitul posesor al maşinuţei. Posibil că lipseşte din cauza… emoţiilor! Mă bucur pentru tine şi îţi doresc sănătate, să o conduci mulţi kilometri fără probleme, să ai inşpiraţiune la şcris cît mai multe articole pi blog.
    S’auzim numai de bine !!!

  2. Ce apreciez la articolele tale e aspectul lor motivațional. Încurajează cititorul să-și fructifice aptitudinile pentru ca mai apoi să-si îndeplinească dorințele prin căile care-i sunt mai dragi.
    Iar tu..ești un tânăr ce promite multe. Succes! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente