Skip to content

Ușor-ușor reapare cenzura

Nu știu cât de pe bune e știrea asta însă dacă e adevărat totul, mi se pare destul de nașpa. Totuși nu ar trebui să ne mire prea mult, mai ales după cazul în care un protestatar mut a fost amendat pentru că ar fi strigat nu știu ce împotriva conducerii. De parcă nu era cumpărată suficient presa, mai ales cea TV, se pare că ușor-ușor dispar și cei care mai spuneau lucrurilor pe nume.

Este vorba despre emisiunea Starea Nației, cu Dragoș Pătraru, emisiune care s-a plimbat ba pe la TVR, ba la Digi TV, iar acum se pare că la comanda domnului Dragnea va fi scoasă iar din grila TVR. Cel mai mult are de pierdut cu siguranță TVR-ul, pentru că era o emisiune cu rating destul de ok. E grav însă că în ritmul ăsta parcă văd că puținele voci care se ridică împotriva conducerii vor cădea în tăcere, mai mult sau mai puțin voit.

Între timp știrea a fost confirmată și de PaginadeMedia.Ro, de unde aflăm totuși că Dragoș Pătraru a anunțat că de pe 6 vom continua să vedem emisiunea la TV. Rămâne de văzut pe care post însă.

cenzura

4 Comments

  1. Sorin Sorin

    Peronal nu-mi place Dragoș Pătraru, nu reușesc să mă ridic la înțelesurile vorbelor lui, este prea sofisticate. Doar din nimereală mai dădeam peste emisiunea lui, și treceam repede mai departe.
    Fiind un tip incomod, evident că a fost invitat să ieie o pauză, ori asta, dincolo de teoria ce se scrie în contracte, nu înseamnă altceva decît că TVR1 este Aservită partidului cel mai puternic la ora actuală. Deci posibil și la alte viitoare eventuale partide „puternice” !

    O televiziune cu tradiție și care ar trebui să fie independentă, ei uite că nu e – deci pînă și în tembeliziunile naționale și-au făcut mendrele. Adică, dacă pînă și pilonul de încredere a televiziunilor se clatină, atunci ce să mai pretinzi de la tembeliziunile de partid ? Practic „CANALE de partid”, prin care canale se știe ce se scurge…
    Mai vrea cineva cultură ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.