Un altfel de blogmeet, 4.5

10364154_782955305068847_5436563638984270256_nSâmbăta aceasta ne-am întâlnit iar 10 blogărași botoșăneni la așa zisul Blogmeet 4.5, care a fost putin diferit de celelalte. Dacă înainte eram printre primii care scriau articolul cu impresii de după, se pare că am devenit puțin mai leneș iar unele persoane sunt mai rapide decât mine, însă mă bucură asta.

După cum am zis și mai sus, acest blogmeet a fost puțin mai diferit decât celelalte. Blogmeet 4.5 a fost o întâlnire în care am ales să discutăm despre subiecte precum UE, excursii în Bruxelles dar și subiecte cu rolul de a ne cunoaște mai bine precum muzica preferată, radioul preferat, zodia și alte teme care mai de care mai amuzante (Salut Gabriel !).

Blogmeet-ul a fost altfel și pentru că am schimbat puțin localul, de data aceasta mergând în La negustori, un local frumos și cu siguranță voi mai merge pe acolo deoarece au o cafea tare bună.

M-am mai bucurat și de faptul că au venit persoane noi astfel încât comunitatea se mărește de la un blogmeet la altul.

Prin intermediul acestui articol țin să mulțumesc și Centrului Europe Direct Botoșani pentru susținere dar și să le transmit o respectuoasă salutare.

Momentan votăm data când va fi organizat următorul blogmeet și sunt nerăbdător să văd ce persoane vor mai veni.

Distribuie articolul:

2 comentarii

    • Multumim. Încercăm să construim o comunitate cât mai stabilă și, după cum ai zis și tu, frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.