Acasă Blogging Am cerut refund pe Aliexpress și s-a rezolvat ușor și fără probleme

Am cerut refund pe Aliexpress și s-a rezolvat ușor și fără probleme

Autor

Data

CATEGORIE

Spuneam zilele trecute faptul că unele comenzi de pe Aliexpress par să nu mai ajungă. Ei bine mai erau vreo 5 zile rămase din timpul acordat livrării iar pentru că șansele să ajungă erau reduse, am cerut refund. Fiecare vânzător a mai cerut ceva timp, că poate ajunge, însă doar unul a extins acel timp în care puteam face refund. Așa că la restul am cerut banii înapoi.

De fapt, am cerut la două comenzi și în câteva zile am și primit banii înapoi pe card. Acum am cerut refund și la a 3-a comandă și sunt sigur că se va rezolva ușor.

Tot ce e de făcut este să apeși butonul open dispute iar pe pagina ce ți se oferă să explici de ce vrei refund. Poți să ceri banii înapoi pentru că expiră timpul, sau că produsul nu e așa cum a fost prezentat și îl poți trimite înapoi. În ultimul caz nu știu care-s pașii, dar dacă mă voi lovi și de problema asta, voi posta aici.

Totuși, eu fac comenzi mici pe Aliexpress, iar dacă produsul ajunge stricat sau ceva, nu cred că mi-aș bate capul să îl trimit înapoi. Aș cere doar banii înapoi, ori m-aș împăca repede cu ideea că mi-am luat țeapă.

Prinde bine experiența asta deoarece multă lume mă întreba ce fac dacă nu vine produsul. Ei bine, ceri refund, iar Aliexpress îți dă banii înapoi. Simplu!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente