Acasă Diverse Primele impresii după o oră de joc FIFA 20

Primele impresii după o oră de joc FIFA 20

Autor

Data

CATEGORIE

A apărut FIFA 20 DEMO de ceva timp și am făcut câteva meciuri. Nu m-am grăbit și am așteptat să apară jocul full, iar astăzi am primit o veste grozavă: FIFA 20 poate fi jucat în versiunea FULL încă de azi, pe Origin.

Oferta e oarecum limitată. Poți juca doar 10 ore. Iar pentru că nu am contul meu de Origin, nu am stat ore întregi în el. Am apucat însă să fac o carieră cu Dinamo și 3 meciuri în Liga 1.

Doar două stele are Dinamo, la fel ca multe alte echipe din Liga 1. Iar jucătorii sunt varză. La fel ca în realitate. La semi-pro mai merge cum mai merge, da` când `oi trece la pro, sigur o să fie dificil.

Nu pronunță numele tuturor jucătorilor, ceea ce e destul de nașpa. Totodată, nu-s chiar la zi cu transferurile. E mai mișto acum că poți influența direct moralul jucătorilor, atunci când te caută. La fel și la conferințele de presă.

În rest, penalty-urile mi se par imposibile. Zboară ținta aia ca naiba, așa că probabil toate le voi bate pe mijloc de acuma. Pasele parcă sunt mult îmbunătățite iar șuturile au devenit mai realiste dar și mai grele.

Probabil că mai bag o oră sau două până apare versiunea full, pe 24. Iar atunci voi reveni cu noi impresii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente