Skip to content

Odorizante auto bune – recomandări?

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru mine atunci când conduc este ca interiorul să fie cât mai bine îngrijit și să miroase cât mai bine. De aceea de când am mașina am testat mai multe odorizante auto, însă parcă nu am găsit genul de odorizant bun care să miroase bine dar și care să fie rezistent în timp, nu mult… dar măcar cât de cât.

Prima oară am cumpărat un odorizant cu fiolă, însă mirosul se simte doar la început iar apoi ori dispare, ori mă obișnuiesc eu cu el. Nu știu, cert e că acum sunt mai mulțumit de odorizantul clasic de tip brăduț pe care l-am cumpărat ieri și care încă miroase foarte bine și azi.. a primăvară.

Mai am și o cutie de acest tip care are nu știu ce material îmbibat cu parfum, însă pentru a simți o schimbare de miros în mașină, trebuie să îi dau puțin aer să se răspândească, altfel nu prea i-am simțit prezența.

Aș încerca și tipurile de odorizante auto care se montează la sistemul de ventilație (mi-a făcut cu ochiul acest produs de pe eMag) mai ales că promite o durată mai mare de parfum, însă nu știu ce să cred până când nu testez.

Sunt curios să aflu care sunt odorizantele pe care voi le folosiți dar și de care sunteți mulțumiți. Nu de alta, dar le-aș încerca și eu. 😀

odorizante auto bune

7 Comments

  • Mersi de sugestie, cam cât ține mirosul?:D

  • Eu deja m-am obișnuit cu el și nu prea îl simt, dar alții când intră în mașină îl simt, după mai bine de o lună.

   • Am să îl încerc deci. 😀

 1. Laur Laur

  salut, eu am am folosit de la refan un odorizant http://refan-romania.ro/odorizant-refan/ daca il desfaci de tot din punga miroase o saptamana demential in masina ..daca il desfaci treptat din ambalaj va tine mai mult 🙂

  • Pare interesant, mersi de sugestie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.