Skip to content

Numai eu nu am aşteptări de la Black Friday 2015?

Last updated on 19 iunie 2018

Black Friday a căpătat o latură aşa, mai românească, şi văd că deja au apărut postările cu capturi de ecran în care se vede clar că mari magazine, precum e eMag, au început deja să mărească preţurile produselor astfel încât pe la sfârşitul lunii, că pe 22 e Black Friday din câte am văzut, să poată anunţa nişte promoţii bombă, care de fapt vor fi doar nişte produse cu vreo 5-10% mai ieftine.

Oricum, prea multe planuri pentru Black Friday nu aveam. Că, la fel ca anul trecut, nu prea am bani dedicaţi cumpărăturilor.

Desigur că voi verifica ofertele pentru cărţi. Mizez pe Libris şi Elefant pentru câteva oferte bune să cheltui vreo 100 de lei pe câteva cărţi bune. Totuşi, mi-e frică de faptul că nu ar fi iar ceva special, iar în loc de preţuri mici să fie preţuri obişnuite, că la ei sunt mereu promoţii, deci e posibil să fie doar o zi obişnuită în spatele numelui de Black Friday.

Mi-aş lua alt casetofon pentru maşină, iar dacă voi găsi o ofertă bună pe eMag, că alte site-uri din domeniu de încredere nu mai ştiu, probabil că aş cumpăra unul precum şi un aspirator, că văd că al meu nu mai merge şi nu de alta, dar mai fac curăţenie în maşină cu el, că praful apare de peste tot.

Mi-ar mai mai plăcea şi un espressor de cafea. Ţin minte că anul trecut au fost nişte oferte bune, doar că pe atunci nu o duceam binişor cu banii. Iar dacă anul ăsta va fi diferit, probabil că îmi voi pregăti 300-400 de lei pentru cele de mai sus. Totuşi, trebuie să îmi fac o listă cu preţurile de pe acum, să văd dacă au loc creşteri neaşteptate pentru a nu mă bucura de o promoţie care nu prea e promoţie.

black-friday-2015Imagine de pe Arenait.net.

4 Comments

  1. Sorin Sorin

    Nebunia cumparatorilor se apropie, urmeaza o noapte de groaza: o sa te sperii ce super mega reduceri or sa fie, trebuie sa le cauti cu lupa, asa de mici sint. Se recomanda sa fie cit mai la indemina si un pahar cu apa si aspirine, pentru ca vor apare dureri de cap. Tineti-va bine, legati-va centurile de siguranta, asigurati-va ca nu va este furat portofelul fizic sau nu e deconspirat codul PIN al cardului. Pentru marirea efectului de concentrare pe preturile mici mici mici se poate folosi ceai de tei, in nici un caz energizante pentru ca alea nu sint la reduceri. Bucurati-va de noaptea fraierilor de cumparatori care mai cred in Mos Craciun si Zana Maseluta, si poate serverele se vor indura sa mai lase un 5% din pretul de acum o luna. Si poate ca daca aveti mare mare mare noroc atunci sa se petreaca o eroare de server si sa ajunga preturile de zece ori mai mici, cum o fo si anu trecut. Spor !

    • Coffee Coffee

      La carti ai dreptate, sunt mereu reduceri.

  2. Nici eu nu mă agit prea tare pentru cărţi, mai ales că o să fie şi Gaudeamus şi sigur vor fi reduceri şi acolo.

  3. Eu, cred, de fapt sunt sigur că la noi nu mai exista noțiune de Black Friday, sa este înțeles total aiurea acest fenomen de către marii retaileri români. La noi se înțelege scumpiri înainte pentru a le vinde la același preț mai târziu, ori pe mine mă scârbește acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.