Acasă Diverse IT Movie și Annabelle 2, două într-o singură zi

IT Movie și Annabelle 2, două într-o singură zi

Autor

Data

CATEGORIE

Weekendul ăsta am stat în Botoșani, încă de sâmbătă seară, cu ocazia organizării September Fest. Sâmbăta a trecut repede, dar duminică au fost mai multe ore libere în care nu știam ce să fac. Și pentru că mi-am amintit că nu am fost de o perioadă bună de timp la un film, am decis să sparg gheața. Și a fost un debut ca la carte, pentru că până la urmă am văzut două filme, nu unul.

Prima oară am mers la It Movie, scriu așa pentru a nu se citi IT cum am citit eu prima oară și m-am făcut puțin de râs probabil, deoarece nu are nici o treabă cu tehnologia filmul. A fost amuzant faptul că am tot auzit de filmul ăsta la radio, iar când a început mi se părea ceva cunoscut. Mi-am amintit apoi că e inspirat dintr-un roman de Stephen King, care e cam cel mai bun pe categoria de romane horror. De aceea și filmul a fost chiar mai reușit decât mă așteptam.

Inițial am citit pe afiș că e Thriller și a fost mai mult horror decât thriller, pentru ca mai apoi să văd că e trecută și categoria asta pe afiș. Și chiar dacă nu a fost foarte-foarte horror, te mai sperii din când în când și chiar e un film bun.

Apoi spre seară am mers la Annabelle 2, film a cărui parte I nu am văzut-o, însă nu am avut nici o problemă. Ăsta a fost ceva mai horror decât primul și chiar am tresărit binișor la câteva faze. Probabil că voi căuta să văd și partea I, pentru că la cum s-a terminat, e probabil să apară și filmul 3.

Ambele le-am văzut la Cine Globe Botoșani, pe unde cred că o să mai merg, măcar de 2 ori pe lună, pentru că e ok să te mai relaxezi din când în când la un film.

5 COMENTARII

  1. Eu am văzut un sezon și jumătate din Got în acest weekend. :))
    Annabelle nu mă atrage deloc fiindcă nu-mi place genul ăla de filme, însă cel inspirat din cartea lui King da. Ah, și mersi pentru idee. Știu pe unde m-aș putea duce în Botoșani. Promovezi lucruri faine. 😀

  2. IT mi-a plăcut și mie, dar la multe scene am închis ochii :)) Teoretic, îmi plac filmele de groază, dar mă sperii destul de ușor. Mi s-a părut că aduce mult cu atmosfera din Stranger Things pe partea cu prietenia copiilor. Eu am văzut Annabelle 1 și cred că mi-a fost de ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente