IT Movie și Annabelle 2, două într-o singură zi

Weekendul ăsta am stat în Botoșani, încă de sâmbătă seară, cu ocazia organizării September Fest. Sâmbăta a trecut repede, dar duminică au fost mai multe ore libere în care nu știam ce să fac. Și pentru că mi-am amintit că nu am fost de o perioadă bună de timp la un film, am decis să sparg gheața. Și a fost un debut ca la carte, pentru că până la urmă am văzut două filme, nu unul.

Prima oară am mers la It Movie, scriu așa pentru a nu se citi IT cum am citit eu prima oară și m-am făcut puțin de râs probabil, deoarece nu are nici o treabă cu tehnologia filmul. A fost amuzant faptul că am tot auzit de filmul ăsta la radio, iar când a început mi se părea ceva cunoscut. Mi-am amintit apoi că e inspirat dintr-un roman de Stephen King, care e cam cel mai bun pe categoria de romane horror. De aceea și filmul a fost chiar mai reușit decât mă așteptam.

Inițial am citit pe afiș că e Thriller și a fost mai mult horror decât thriller, pentru ca mai apoi să văd că e trecută și categoria asta pe afiș. Și chiar dacă nu a fost foarte-foarte horror, te mai sperii din când în când și chiar e un film bun.

Apoi spre seară am mers la Annabelle 2, film a cărui parte I nu am văzut-o, însă nu am avut nici o problemă. Ăsta a fost ceva mai horror decât primul și chiar am tresărit binișor la câteva faze. Probabil că voi căuta să văd și partea I, pentru că la cum s-a terminat, e probabil să apară și filmul 3.

Ambele le-am văzut la Cine Globe Botoșani, pe unde cred că o să mai merg, măcar de 2 ori pe lună, pentru că e ok să te mai relaxezi din când în când la un film.

5 Comentarii

  1. Eu am văzut un sezon și jumătate din Got în acest weekend. :))
    Annabelle nu mă atrage deloc fiindcă nu-mi place genul ăla de filme, însă cel inspirat din cartea lui King da. Ah, și mersi pentru idee. Știu pe unde m-aș putea duce în Botoșani. Promovezi lucruri faine. 😀

  2. IT mi-a plăcut și mie, dar la multe scene am închis ochii :)) Teoretic, îmi plac filmele de groază, dar mă sperii destul de ușor. Mi s-a părut că aduce mult cu atmosfera din Stranger Things pe partea cu prietenia copiilor. Eu am văzut Annabelle 1 și cred că mi-a fost de ajuns.

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.