Acasă Imi place Un mod interesant de a învăța engleză sau o altă limbă

Un mod interesant de a învăța engleză sau o altă limbă

Autor

Data

CATEGORIE

În perioada sărbătorilor de iarnă văzusem la un prieten care lucrează în Germania că telefonul îi arată câte un cuvânt nou în germană, cu traducere și pronunție, de fiecare dată când debloca telefonul. Mi s-a părut ceva interesant, un mod bun de a învăța o limbă străină.

El a zis însă că nu a avut prea mare succes în cazul lui. Bine că germana este o limbă destul de grea și îți trebuie oleacă de ambiție și studiu pentru a o pune cât de cât la punct.

Pentru engleză mă gândesc că ar funcționa destul de ok. Așa că mi-am instalat și eu aplicația WordBit pentru engleză iar o perioadă o voi testa să văd care e treaba cu ea.

Modul de funcționare e destul de simplu. După instalare, deschizi aplicația, iar după fiecare deblocare de ecran ți se va prezenta un nou cuvânt. Poți selecta nivelul de cunoștințe, astfel încât sugestiile de noi cuvinte să fie mai mult sau mai puțin dificile.

Conform unui studiu realizat de Apple și menționat în articolul de pe Business Insider, un utilizator deblochează telefonul de 80 de ori pe zi. Asta înseamnă 80 de cuvinte noi. Dacă din astea 80 ții minte 2-3, cred că e foarte ok.

Mai multe concluzii voi trage însă după ce voi folosi aplicația o vreme și voi reveni cu actualizări în acest articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente