Internet mobil – Cosmote, Vodafone sau Orange?

Salutare dragi cititori, n-am mai putut sa scriu in ultimile zile datorita lipsei internetului. A inceput scoala si astfel am ajuns sa plec in Botosani pentru a termina ultimul an de liceu. In oras stau in gazda si astfel nu am net. Datorita faptului ca aveam tot mai multe articole de scris am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi achizitionez un stick pentru internet. Initial am vrut sa cumpar de la rds-rcs insa acestia au probleme cu echipamentul, iar in cel mai bun caz as fi primit stick-ul in 3-4 luni, PREA MULT TIMP.

Astfel am ajuns la urmatoarele trei optiuni: Cosmote, Vodafone sau Orange? Care dintre ele ofera cel mai bun internet mobil ? Sa incepem alfabetic, deci COSMOTE:

Pentru 10 euro acestia imi ofereau internet mobil cu 3 GB trafic inclus. Ok, e un pret acceptabil sa zicem insa trebuia sa platesc si modemul care costa de asemenea vreo 60 de lei sau chiar mai mult, nici n-am mai vrut sa aud de ei cand au mentionat asta.

Orange pentru 10 euro imi ofereau 3 GB trafic inclus insa la fel ca la COSMOTE trebuia sa platesc modemul, nu mi-a convenit nici asta. Singurul aspect pozitiv era faptul ca puteam obta pentru inca 2 euro in plus pentru trafic nelimitat noaptea.

Am ajuns sa aleg Vodafone, acestia imi ofera 2 GB trafic pentru 9 euro si modemul gratuit. Am finalizat contractul, cu scopul ca daca dupa 5-6 zile sunt multumit sa il maresc la 4 GB trafic pentru 12 euro. La aceasta oferta este si modemul gratuit.

Momentan pot sa zic ca merge foarte bine, in 3 ore jumatate am consumat 150 mb, fapt pentru care imi fac griji. In mod normal l-as utiliza 6-7 ore pe zi. Astfel ajungem la un trafic de 300 de mb chiar mai mult. Astfel, traficul nu m-ar tine mai mult de 13-15 zile. Dupa care scade viteza, sunt curios insa la cat scade si cum va merge dupa. Semnalul este foarte bun, nu ma pot plange in legatura cu acest aspect.

Astfel, DEOCAMDATA recomand Vodafone pentru internetul prin stick.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.