Gamepad TRUST GXT 560 Nomad

Atât de cuminte am fost anul ăsta încât Moș Nicoale s-a decis să vină mai repede cu câteva zile, așa că m-a răsplătit cu un Gamepad TRUST GXT 560 Nomad.

Lăsând vorbele frumoase deoparte, trebuie să fiu sincer și să recunosc că mi l-am cumpărat singur, la fel cum am făcut și în cazul altor cadouri. :)) Așa îmi arăt eu iubirea pe care mi-o port. Sunt oare narcisist? 😮

Aseară am fost pe la șefu` și am jucat FIFA câteva ore bune. Aveam de la el deja o manetă pe care o mai foloseam din când în când, doar că în ultima vreme nu am mai apucat să mă joc. Jucând cu el și încă un prieten, parcă s-a renăscut pasiunea pentru FIFA. 

El are modelul de gamepad MARVO GT-014 care arată cam așa:

Am lăsat-o la el și de dimineață m-am trezit iar cu chef de FIFA. De pe tastatură parcă nu merge deloc, mai ales că m-am obișnuit cu gamepad-ul, așa că am zis să îmi fac un cadou în avans și să îl chem pe Moș Nicolae mai devreme.

Modelul de la el îmi plăcea așa că inițial m-am gândit să-l iau la fel. L-am căutat pe net să văd care-s prețurile, să știu ce și cum. Online, prețurile eram cam așa: 59 lei pe Altex, 50 lei pe eMag la reducere, 67 pe PCGarage iar pe Flanco era 40 redus de la 70, cu Black Friday ăsta.

Din păcate în magazinul fizic Flanco prețul nu era același. Ci tot vreo 60 de lei. Așa că am mers atât în Carrefour, cât și în Altex, Flanco și Media Galaxy, să văd și ofertele lor pentru gamepad-uri. În final, am ales Altex.

Aici am găsit o ofertă pentru gamepad-ul TRUST GXT 560 Nomad. Era redus de la 100 de lei, la 60. Mi-a plăcut designul său și de aceea l-am ales în defavoarea modelului de la MARVO. Dar și faptul că prețul său întreg era de 100 de lei m-a făcut să mă gândesc că e mai bun.

Știu cum stă treaba cu reducerile de Black Friday, așa că am intrat puțin pe net să văd ce prețuri sunt acolo. Cel mai mic preț era de 92 de lei, deci m-am gândit că oferta e relativ pe bune. Și am ales modelul respectiv, care arată cam așa:

Mă temeam că ar putea fi incomod, din cauza poziționării joystick-urilor. Dar am ajuns acasă, am făcut câteva meciuri și mi-am dat seama că de fapt e foarte fain și foarte comod. De acuma am ocupație! 😀

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.