Skip to content

Era (oare?) timpul pentru o schimbare

Am tot vorbit de multe ori aici pe blog despre teme WordPress și la fel de multe ori am spus că parcă aș încerca o temă nouă, numai că nu găseam ceva care să-mi placă suficient de mult cât să renunț la Genesis dar și care să aibă un preț destul de decent.

De vreo 3 zile însă am intrat în posesia a 3 teme WordPress premium pentru bloguri personale și, din când în când, le-am mai schimbat între ele. Reveneam însă rapid la Genesis deoarece erau câteva chestiuțe care mă nemulțumeau, deci e foarte probabil să nu fi observat micile schimbări.

În seara asta am fost însă ceva mai decis și am pus iar una din acele 3 teme și deja scriu un articol pe ea. Pare un început bun. Îmi place momentan cum arată, sper să cred la fel și mâine dimineață. De asemenea mai aștept un feedback destul de prețios pentru mine care poate influența mult decizia.

Ce îmi place la noua temă?

 • faptul că nu e nici de la Genesis și nici de la MyThemeShop, că tare mult am oscilat între ele și la un moment dat am obosit.
 • e simplistă, exact cum îmi place mie.
 • parcă scoate imaginile mai mult în evidență.
 • butoanele alea micuțe de sus pentru Social Media.

Și mai sunt câteva chestii care NU îmi plac și pe care să le modific:

 • parcă sub logo e prea mult spațiu liber până la articol.
 • vreau ca butonul de read more să apară la fiecare post, nu doar la cel mai recent.
 • jos vreau ca paginile să fie cu 1,2,3,4… nu cu older posts.
 • mai am de tradus câteva chestiuțe, ceea ce e destul de ușor.

În Google Pagespeed Insights a obținut un scor bunicel, voi încerca să îl mai măresc puțin zilele următoare. De asemenea voi analiza să văd dacă are și influențe în ceea ce privește traficul (pentru că-s sigur că va exista o persoană care va dori detalii) venit de pe Google.

Voi ce părere aveți despre cu noua temă?

blogging

9 Comments

 1. Coffee Coffee

  Pe mobil arata bine.

 2. Nu te lua după Marius, el nu se pricepe la design :)) este ok tema asta, doar ca în locul tău i-aș mări puțin fonturile. Scrisul e prea mic în opinia mea. Restul este ok, e o schimbare de la clasicele Genesis vs. MTS.

  • :)) Mersi, scrisul articolelor? Văd că cel de aici arată mic, când îl introduci, dar apoi e ok. Și la meniu, sus, e tot mai mic.

    • Coffee Coffee

     Genesis sau Mythemeshop? 🙂

 3. Mirabela Mirabela

  Da, chiar era timpul pentru o schimbare. Și mie îmi plac butoanele de sus, deși totul e la o dimensiune cam mică. Cel puțin pe telefon. De exemplu, acum îmi chinui ochii ca să scriu acest comentariu.
  A, dar fără widget-uri?

  • Când zici totul te referi la…. ? Widgeturile sunt, probabil nu apar pe telefon. Și văd că la comentarii e dimensiunea cam mică, voi căuta în seara asta să le fac cum trebă.

 4. Mirabela Mirabela

  Pai mă refer la butoanele de share( la cum arată cu un deget mai mare apeși 3 dintr-o atingere), mă mai refer la titlurile articolelor sugerate și la scrisul de la meniu care pe lângă faptul că e mic, mai e și scris cu un gri pe albastru. Dar astea sunt detalii.. În schimb să știi că articolul în sine se vede bine. Vezi tu ce mai faci pe acolo fiindcă ideea de tema nouă pentru blogul tău îmi place. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.