De data a fost „bine”

Jur că nu aș fi crezut că finalul de sezon ar fi putut fi atât de dificil pentru Dinamo. Scriam articole la început de an și se putea observa optimismul meu. Ei bine, acele vremuri erau decente, pentru că echipa juca bine și lega victorii.

Numai că mai apoi jocul a arătat tot mai rău de la un meci la altul. Au fost accidentări dar și ghinioane sau lipsă de concentrare/experiență. S-au pierdut puncte prețioase pe final de meci și prelungiri, așa că doar norocul și un meci fără miză pentru UTA ne-a adus un loc de baraj.

La baraj, Dinamo a întâlnit echipa din Miercurea Ciuc, situată pe locul 6 în liga secundă. În tur, la un meci cu peste 30.000 de fani pe stadion, Dinamo a dominat copios, a avut numeroase ocazii, însă la fel precum în toate celelalte meciuri, lipsa inspirației din careu a făcut să se marcheze doar 2 goluri. Prea puține la cum a arătat meciul!

Experiența de la barajul trecut, când am tremurat în ciuda avantajului de 5 goluri, ne demonstra că nu există nici cele mai mici motive pentru a ne relaxa. Doar că jucătorii nu au învățat din trecut, așa că au început meciul cu o atitudine greu de înțeles. Efectiv au stat cu fundul în poartă și au jucat mai prost decât oricând, probabil.

Doar lipsa de calitate și inspirație a celor de la Csikszereda a făcut ca Dinamo să rămână în Liga 1. Numai că dacă nu vor fi luate decizii imediat, cel mai probabil că și anul viitor va fi la fel de greu. Ori poate chiar și mai greu, iar finalul ar putea fi unul nefericit.

Cred că a fost cel mai trăit sezon pentru mine însă din păcate puține au fost meciurile care mi-au adus bucurie. Sper ca sezonul următor să fie mai bun și să câștigăm suficiente meciuri, astfel încât să se adune la pușculiță suma necesară pentru achiziționarea tricoului.

Până una alta, hai Dinamo!

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.