Cum să găsești mai ușor filme și seriale pe Netflix

Dacă ești un iubitor de filme înrăit, este foarte probabil să ai mari dificultăți în a găsi un film pe gustul tău. În plus, funcția de căutare de pe Netflix nu este mereu la fel de practică precum ne-am dori.

Din fericire există însă și soluții. S-au dezvoltat diferite alternative pentru funcția de căutare de pe Netflix, iar dacă le folosești se pot dovedi a fi de mare ajutor pentru a găsi filmele pe care vrei să le vezi.

În acest articol mi-am propus să vorbesc despre soluțiile la care poți apela pentru a găsi mai ușor filme pe Netflix. Iar dacă te-ai lovit și tu de această problemă, sigur îți vor fi de folos.

Alternative pentru căutarea filmelor pe Netflix

Eu am căutate pe internet câteva dintre cele mai populare soluții alternative pentru căutarea de filme și seriale pe Netflix și ți le prezint și ție în rândurile imediat următoare:

Better Browse for Netflix

Better Browse for Netflix este o extensie de browser ce poate fi descărcată de aici și adaugă un buton în meniul de sus numit browse all. Atenție însă, dacă aveți adblock activat s-ar putea să nu vă apară butonul.

Apoi, cu ajutorul butonului Better Browse for Netflix vei descoperi numeroase noi categorii de filme și seriale iar astfel îți va fi mult mai ușor să găsești ceva pe gustul tău.

Netflix Secret Categories

Știai că pe Netflix există așa zise categorii secrete? Ei bine, nu mai sunt secrete dacă folosești extensia Netflix Secret Categorie, extensie care face cam același lucru precum Better Browse for Netflix. Totuși, dacă prima nu merge, o poți încerca pe asta.

Netflix Navigator

Ți s-a defectat mouse-ul sau pur și simplu ai vrea un mod mai confortabil de a naviga pe Netflix? Ei bine, ai putea încerca să folosești extensia Netflix Navigator. Ce face această extensie? Ei bine, îți permite să folosești săgețile de pe tastatură pentru a naviga pe Netflix, iar astfel vei putea alege mai ușor filmul pe care vrei să îl vezi.

Netflix Extended

Ai găsit un serial pe Netflix care te-a prins atât de mult încât vrei să vezi serialele pe bandă rulantă? Ei bine, ar trebui să încerci extensia Netflix Extended.

Chiar dacă nu te ajută neapărat să găsești filme, aceasta contribuie mai mult la vizionarea de seriale, episod după episod.

Ce face, mai exact, extensia asta? Ei bine, te ajută să sari peste intro-uri, recapitulări și totodată dă play automat mai rapid episodului următor. Mai mult decât atât, poate ascunde descrierile filmelor pentru a nu lua vreun spoiler, va ascunde filmele cărora le-ai dat dislike, va opri trailerele pe pagina de navigare, va arăta ratingurile anumitor filmele, adaugă comenzi speciale pe anumite butoane ale tastaturii și multe altele.

Sună bine? Găsești extensia aici.

Trim: IMDB Ratings on Netflix

Pentru mine contează ratingurile pe care un film anume le are, motiv pentru care extensia Trim: IMDB Rating on Netflix mi s-a părut utilă.

Pe lângă faptul că adaugă un cerculeț cu nota de pe Imdb, extensia îți permite să filtrezi filmele în așa fel încât să fie evidențiate doar filmele care au ratingul mai mare de 8, de exemplu.

În plus, sunt setări care te ajută și să filtrezi filmele în funcție de data apariției lor dar și un filtru pentru popularitate.

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai utile extensii cu ajutorul cărora poți găsi mai ușor filme și seriale bune pe Netflix.

Tu ce extensii folosești pentru Netflix?

Distribuie articolul:

Un comentariu

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.