Cardurile de la ING au probleme cu plățile contactless?

În cea mai mare parte a timpului obișnuiesc să fac plățile folosind telefonul mobil. Doar că mai sunt și momente când nu fac asta, mai ales pentru că uit telefonul acasă ori în mașină. Așa că sunt nevoit să folosesc cardul bancar.

Doar că nu prea vrea să mai ia plățile contactless, iar asta e foarte frustrant. E și mai enervant dat fiind faptul că e al doilea card de la ING cu care am aceeași problemă. Iar dacă primul era mai vechi, ăsta nu cred că are mai mult de un an sau doi.

Așa că vă întreb… aveți astfel de probleme cu cardurile de la ING pentru plățile contactless?

Nu cred că există vreun cost pentru schimbarea cardului. Ultima oară când am făcut asta nu era. Doar că puțin probabil să merg prea curând să îl schimb, iar asta deoarece există telefonul care își face treaba de minune.

Distribuie articolul:

15 comentarii

  1. Cele simple se demagnetizează destul de repede… Am observat asta, mai ales că eu ubmlu cu ele în buzunarul de la spate, la grămadă. Cam la un an și un pic îl schimb :)) Când am avut din ăla embosat, a ținut mai mult… dar nu stau să aștept câteva zile după embosat.

  2. Se pot demagnetiza destul de rep, cum au spus si ce de mai sus, tinut alaturi de alte carduri random, chei, sau chiar in portofel alaturi de mai multe carduri.. la gramada cum obisnuiam eu sa le tin dupa 4 luni au crapat ING, dar si Revolut ( il aveam de 10 luni), la modul ca nu mai puteam sa intru in SelfBank! solutia ce mai simpla (Adrian, sunt de acord cu tine, folosesti „desteptul” da si daca ti-l fura/pierzi te goleste de toti banii 🙂 ), pentru a mentine cardurile ( da cel cu embosat este din fabricatie mai rezistent la „tavalealea” dar dureza/costa emiterea) cum „trebuie” se gasesc solutii fizice : portofel sau port card care au un strat din fabricatie anti magnetizare (bine not forever) + anti „hack” si nu sunt scumpe. Ing au fost primii si mult timp singurii care in in caz de pierdere/furt/distrugere ti-l schimbau pe loc in locatie gratis si asta de acum vreo 6 ani. Erau dotati cu dispozitive de „batut” carduri!

    • Și acum au astfel de dispozitive. M-ai făcut curios cu acele portofele. Ia să văd care-i treaba cu ele și mai ales cât costă. :)) Apropo, bun venit pe aici. <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.