Black Friday 2017 România. Când, unde, cum

Cam de o lună de zile se tot vorbește despre Black Friday 2017 România și sunt cumva surprins cam cât de popular a devenit. Până și ai mei au decis să amâne niște cumpărături că vorba aia cât mai e până de Black Friday? Poate prindem un preț mai bun atunci. Și nu sunt singurii care amână cumpărăturile de acum pentru luna viitoare, cu siguranță sunt foarte mulți care gândesc așa. De aici și un spot la radio a celor de la Altex, care spune să nu aștepți Black Friday, că prețurile-s bune și acum. Deci cam aceeași treabă și acum, dar și de BF la Altex. Nu mă mir, mai ales la ei.

Black Friday 2017 România – pe ce dată pică Black Friday anul ăsta?

E cam greu să vorbești despre o dată când pică Black Friday în România, deoarece suntem români. Cel mai important jucător, după părerea mea, este eMag, care organizează Black Friday pe 17 noiembrie. Restul magazinelor precum Flanco, Altex, EvoMag fură startul de obicei și cumva e lesne de înțeles. Doar așa pot fura și ei o bucată din pâinea numită Black FridayAsta deoarece dacă ar fi o singură dată anume, majoritatea ar fi ales să cumpere doar de pe eMag. Așa că mai bine aleg ei să tragă de coadă această sărbătoare cu cruce neagră în calendar numită Black Friday.

BLACK FRIDAY 2017 ROMANIA

Deși nu am nimic în plan să cumpăr de Black Friday (poate placa video doar dacă pot amâna livrarea cumva până pe 5 decembrie, ceea ce ar fi cam dificil, nu?) recunosc că voi urmări reducerile deși nu mă voi implica prea mult în promovarea lor. Cel puțin așa zic an de an, și tot îmi bat capul cu câte ceva, fără  prea multe rezultate totuși.

Reduceri pe bune de Black Friday?

Știți deja că fac marketing afiliat, așa că sunt pe vreo două grupuri cu alți afiliați. Deseori se vorbește despre faptul că magazinele online măresc prețurile cu o lună/două înainte, pentru ca apoi de Black Friday să fie reducerile mari. Eu unul nu am stat să fac cercetări, însă cred pe cuvânt că așa e, mai ales că am văzut că unii au venit și cu dovezi. Oricum, cert e că în fiecare an, cel puțin pe eMag de Black Friday, sunt și reduceri bune. Nu toate sunt reduceri wow, dar sunt totuși câteva produse cu preț mai mic decât de obicei care se vând în primele secunde. Pentru acele produse voi sta probabil treaz și anul ăsta.

Am măcar un motiv să stau treaz, o să simulez revelionul. Dacă pe cel dintre 2016-2017 l-am făcut în perfuzii, pot recupera de Black Friday, care oricum pentru mine a fost mereu ca un revelion, doar că fără băutură. Poate facem o excepție anul ăsta. 🙂

Cred că și PCGarage.Ro e un magazin ce ar trebui urmărit de Black Friday, mai ales de către cei care vor un pc nou din piese, ori vor să facă un upgrade, ori vor să își ia un laptop șamd. Și celor pasionați de gaming, tot PCGarage.Ro le recomand.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.