Am văzut filmul Societatea Zăpezii pe Netflix

A trecut ceva timp de când am văzut ultimul film iar asta deoarece am început de câteva luni să ne uităm la Sons of Anarchy pe Disney Plus, așa că rar am găsit timp să dăm play unui film.

Totuși, zilele trecute a ieșit Societatea Zăpezii în evidență, așa că am zis că trebuie să ne facem timp pentru el, ceea ce am reușit într-un final. Și nu am regretat!

Este un film spaniol, inspirat dintr-o poveste reală, așa că acesta ar putea fi un prim motiv pentru a-l vedea. Mai precis, Societatea Zăpezii ne prezintă cazul din 1972, atunci când un avion uruguayan se prăbușește în Munții Anzi, având un număr de 45 de persoane la bord.

Cei care supraviețuiesc prăbușirii se văd nevoiți să supraviețuiască și condițiilor nu foarte ușoare. Frigul dar și lipsa proviziilor creează o mulțime de probleme, așa că pentru a reuși să rămână în viață trebuie ca dorința de a trăi să fie mai puternică decât orice.

Chiar dacă nu sunt un fan al filmelor în care acțiunea presupune o așteptare îndelungată, trebuie să recunosc că acesta nu m-a plictisit deloc, ba chiar m-a ținut destul de mult în priză.

Mi-a plăcut, așa că zic să îi dați ți voi play. Probabil va fi și pe placul vostru, nu degeaba e pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix la ora actuală.

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Un film lung, dar fix cand incepi sa te plictisesti, apare ceva care te face sa nu te mai plictisesti si te pune pe ganduri ce ai face tu in situatia aia. Merita vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.