100 de baterii pentru un fes?

Decathlon a ajuns în newsfeed-ul meu de pe Facebook cu o reclamă: oferi baterii uzate și primești echipament sportiv. Ideea suna bine, așa că am zis să dau click, să văd care-i treaba.

Iar treaba stă cam așa:

Altfel spus, dacă dai 100 de baterii, primești un fes. Apar două acolo, dar cred că sunt două pentru că sunt modele diferite sau ceva. Chiar și două să fie… 100 de baterii?

Cine are 100 de baterii în casă? Sau câte ceasuri de perete și telecomenzi să ai prin casă încât să aduni atâtea baterii? Cred că există o mare lipsă de logică în campania lor, ceea ce mă face să cred că nu se va îngrămădi lumea la ușile lor cu sacoșele de baterii.

Chiar, voi ce faceți cu bateriile uzate? Eu le am într-un pahar, ce stă în ceva sertar. Tot uit să le iau să le las în unul dintre centrele care colectează baterii uzate.

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Eu am dus mult timp bateriile la birou, unde aveam o cutie specială unde se adunau pentru reciclare. Se adună destul de multe într-o lună în cutia aceea… uite că ar fi fost o idee să le iau să le duc eu la Decathlon :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.