Tipuri de portofele bărbătești

Cine a spus că numai femeile trebuie să stea mult pe gânduri atunci când își achiziționează ceva nou? Cine a spus că numai ele trebuie să aleagă din sute de modele și să le ia ceva timp până se decid? Chiar dacă la bărbați treaba pare să fie mult mai simplă pentru că știu exact ce vor, țin să vă contrazic și vin cu o întrebare nouă: Cât de greu vă este vouă bărbaților să vă alegeți un portofel?

Acum probabil ați putea răspunde că nu e mare scofală, că pur și simplu mergeți în magazin, alegeți primul portofel pe care îl găsiți și problema este rezolvată. Sau și mai bine decât atât, pentru a vă scuti complet de alte bătăi de cap, lăsați această treabă în grija prietenei voastre, va ști ea cel mai bine să aleagă.

Dar dacă v-aș spune că portofelul e un accesoriu destul de important și că poate spune foarte multe despre un om? Ați trata acest subiect cu la fel de multă indiferență? Mai ales dacă ați ști că dacă aveți un portofel potrivit, puteți să impresionați și domnișoara cu care aveți întâlnire?

Trebuie să țineți cont de un lucru foarte important atunci când vă alegeți portofelul: să fie de calitate! De aceea recomandăm portofele bărbați de firmă din piele naturală. Ca să vă mai ușurăm puțin munca, ne-am decis să vă prezentăm principalele modele de portofele bărbătești.

tipuri de portofele barbatesti

Portofelul bărbătesc bifold

Portofelul bifold este cel mai popular portofel și o soluție de compromis între celelalte modele! Denumirea sugerează faptul că este format din două părți și se deschide precum o carte. Un astfel de model este perfect pentru bărbații cu un stil de viață alert și care țin portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.

Astfel de portofel are dimensiuni ideale pentru a fi folosit rapid, e practic, comod și compact, un model potrivit pentru tinerii între 25-30 de ani.

Portofelul bărbătesc trifold

După cum probabil v-ați dat seama deja, acest model este compus din trei părți, având ca sistem de închidere rularea sau parte peste parte. Acest model este preferat de bărbații de peste 40 de ani, are cel mai complex design și principalul avantaj este că e foarte bine compartimentat și complex.

Portofelul pentru călătorii sau portofelul de haină

Acesta reprezintă cea mai compactă variantă de portofel, special creat pentru a permite accesul rapid la actele de călătorie. Este potrivit pentru bărbații cărora le place să călătorească des. Poate fi purtat ca portofel unic având suficient spațiu pentru bani, sau ca al doilea portofel special pentru acte sau cărți de vizită.

Portcardul și portofelul bărbătesc cu clips pentru bani

Este o variantă foarte compactă și format din două părți sau cu deschidere în acordeon fiind și deosebit de subțire. Acest tip de portofel este potrivit pentru bărbații care lucrează des cu carduri de credit, deci este preferat în mare parte de oamenii de afaceri.

Sper că ți-am fost de ajutor cu aceste sfaturi și că vei ține cont de ele când îți vei achiziționa următorul portofel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.