Ofertă MyThemeShop 19€ și poți folosi tema pe oricâte site-uri vrei

Când vine vorba despre teme pentru WordPress, cred că sunt mai rău decât femeile alea care își caută haine sau pantofi. Mă hotărăsc al naibii de greu în legătură cu tema pe care să o folosesc pe bloguri. O văd pe alte site-uri, pare mișto, o pun la mine… nu-mi mai place!

Aici am folosit o temă de la Genesis foarte mult timp. Era simplă, foarte minimalistă și foarte simpatică. Doar că m-am plictisit destul de mult de ea, iar când mă plictisesc de o temă… cel mai adesea nu mai scriu.

Ăsta ar fi unul dintre motivele care îmi scuză inactivitatea din ultimul timp.

Am folosit Genesis mult timp. Am încercat și câteva teme de la MyThemeShop și am folosit și teme free. În urmă cu câteva zile am zis să văd ce oferte au MyThemeShop, pentru că știu că organizează promoții adesea.

Așa am văzut că zilele acestea temele costă doar 19 dolari și pot fi folosite pe oricâte site-uri vrei. Prețul ca prețul, dar faptul că le pot folosi pe mai multe site-uri m-a convins.

Văzusem tema Adsense pe un alt blog și mi-a plăcut cum arată. Așa că am zis să mai fac și eu o investiție și să o cumpăr. Am instalat-o pe 3 dintre blogurile mele, printre care se află și acesta, desigur.

Probabil că o voi folosi o vreme îndelungată. E destul de simplă și asta și se mișcă binișor… Trebuie să văd cum fac cu logo-ul, că la el nu renunț oricâte teme aș folosi.

Deci, dacă vreți o temă WordPress de pe MyThemeShop la preț redus, oferta lor mai este valabilă doar 2 zile. Zic să profitați.

Îmi place la tema AdSense faptul că ai câteva variante demo foarte atractive pe care le poți folosi pe diferite site-uri cu nișe diferite. Dar, mai sunt și alte teme atractive pe MTS.

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.