Skip to content

Nimic de Black Friday

Cred că ajunul de Black Friday de anul ăsta a fost cel mai odihnitor pentru mine. Mi-am propus să nu mă implic prea mult, că oricum în anii din urmă nu orice implicare n-a dat prea multe roade.

Am văzut ponturile apărute pe internet de aseară și nu m-a atras mai nimic. Așa că am zis că nu prea o să fie nimic care să mă atragă. M-am trezit pe la 7 totuși și am deschis laptopul să văd care-i treaba. 

M-am uitat peste toate reduceri și nu mi-a sărit nimic în ochi. Așa că am trecut la spălat vasele.

Ca de obicei, au fost persoane nemulțumite că n-au prins alea 4-5 reduceri bune, a căror stocuri s-au finalizat instant. Am înțeles că aseară au apărut produse cu prețul de Black Friday și s-ar mai fi vândut și atunci câteva.

În rest, nu am văzut prețuri chiar WOW. Sunt curios dacă o să aibă creșteri de vânzări anul acesta, s-au ușor-ușor moare și ideea de Black Friday.

Voi v-ați cumpărat ceva?

2 Comments

 1. Sorin Sorin

  Am vrut sa cumpar un SSD Adata la 99,99 lei. Chiar l-am vazut la pretul asta. Doar ca promotia s-o terminat extrem de rapid. Am ramas dezamagit. Oare chiar exista aceste reduceri pentru care se face atita galagie in reclame ?
  Si mi-am dat seama ca de fapt Black FraieriDay nu este decit o mare dezamagire, la fel ca si orice alta campanie de reduceri. Practic doar Fraierii mai cred in ziua asta speciala, si de aceea asa se cheama Ziua FRAIERILOR, sau daca vreti, mai pompos, Black FraieriDay.
  Fraieri din toata lumea, fiiuteti-va !

  • Totuși, eu cred că există stocurile alea.. doar că sunt foarte mulți care intră și cumpără, de aici și epuizarea rapidă de stocuri.
   Eu am așteptat prețuri d-alea bombă, de 10-20 lei, pentru lucruri minore, doar de dragul de a cumpăra ceva, dar… not!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.