Acasă Diverse Las asta aici...

Las asta aici…

Autor

Data

CATEGORIE

Nu m-am lăsat de scris pe blog, ba chiar deloc. De când nu am scris aici, am scris pe multe altele. Aici, în ultimul timp, am încercat să ofer câte ceva prin intermediul articolelor. Iar asta m-a blocat puțin. Doar puțin.

Mai exact, după aproape 3 ani de scris pe blog (pe care-i fac peste 3 zile), am zis că trebuie să ofer mai multă informație utilă. Iar acum e ceva mai greu deoarece ideile nu prea apar. Sau cel puțin nu reușesc să combin cumva informația cu stilul meu.

Dar e totul ok. Am început să scriu din ce în ce mai mult, vara a cam trecut și nu m-am plictisit deloc. N-am ajuns în Nord, dar în rest e totul bine.

Articolul ăsta e.. doar așa.. poate își făcea cineva griji.

Numai bine!

7 COMENTARII

  1. Spor la scris. Fii atent la tot ce se intimpla in jurul tau pentru ca inspiratia apare din cele mai ciudate locuri, cel putin la mine asa functioneaza. Si da, ma intrebam de ce nu ne mai dai nimic de citit 🙂

  2. Dacă celelalte proiecte produc, este ok și așa. Blogul personal este acel blog pe care scrii ce simți, fără să-ți prea pese de SEO și alte chestii de care-ți pasă pe celelalte proiecte. Până una alta, spor la scris.

  3. Exact cum spune Catalin… daca nu esti curios de Seo, scrii cand vrei. Nu te obliga nimeni sa scrii zilnic. Nu exista reguli. Cu cat te stresezi mai tare cu scrisul cu atat mai mult nu o sa reusesti sa scrii mai nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente