Skip to content

Intalnire cu fotografia

Până acum nu am avut absolut nicio tangență cu fotografiatul. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu fotografiat iar fotografii nu făceam pentru că nu aveam cu ce. Totuși în ultimul timp mă simtețeam din ce în ce mai atras de această artă astfel încât dorința de a surprinde natura era tot mai mare de fiecare dată când o întâlneam, și asta se întâmpla foarte des.

Am decis să fac rost numaidecât să îmi cumpăr un aparat foto pentru a-mi satisface dorința de imortalizare a unor peisaje. Am început să strâng bani însă apoi m-am răzgândit iar banii respectivi au fost dați pe noua mea bicicletă. Totuși după ce am cumpărat-o și am început să mă plimb mai mult decât o făceam înainte, dorința de a ace fotografii crescuse.

Nu mai aveam bani să îmi cumpăr un aparat așa că am decis să îmi expun dorința prin intermediul blogului. Astfel am primit un aparat BenQ C1060 de 10 MP de la un magazin online de produse refurbished ExpertCompany.Ro.

Zilele acestea m-am tot jucat cu aparatul foto așa că am reușit să obțin niște fotografii chiar frumoase, părerea mea.

Acestea sunt doar câteva din fotografiile făcute însă sunt cele care îmi plac cel mai mult. Astfel țin să mulțumesc magazinului ExpertCompany.Ro pentru generozitatea lor precum și pentru atenția pe care a oferit-o blogului meu.

5 Comments

  1. Foarte frumoase fotografiile, se vede că și aparatul este unul de calitate. mai vin în vizită să mai văd și altele. Succes în noua ta pasiune. 🙂

    • Mulțumesc frumos. Te aștept cu drag.

  2. Foarte misto fotografii, vreau sa vad si in 2017, poate cu un aparat mai nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.