Skip to content

De unde să îmi cumpăr un ceas?

Nu prea îmi cumpăr haine şi accesorii de obicei, însă de ceva timp am descoperit că am o pasiune pentru ceasurile de mână aşa că zilele astea mă gândeam să îmi cumpăr unul. Există însă o mulţime de magazine online care vând ceasuri iar eu nu ştiu care sunt de încredere şi care nu, care vând produse ok şi care nu. Că dacă ar fi vorba despre despre cărţi sau produse electronice, aş şti deja unde să merg, însă chiar nu ştiu de unde să îmi cumpăr un ceas.

Teoretic îmi doresc ceva simplu, cu un design minimalist că doar ştiţi deja cât de mult îmi place acest stil. Am văzut desigur şi mai multe magazine online care vând ceasuri, însă nu sunt sigur de cât de serioase sunt fiecare aşa că am zis să întreb pe blog, că doar unde găsesc în altă parte oameni mai pricepuţi, dacă nu aici?

1.Elefant

De pe Elefant am cumpărat cărţi o dată şi sincer am fost mai mult decât mulţumit. Când mi-a venit ideea să caut un ceas, prima oară la acest magazin m-am gândit, aşa că am intrat să văd ce ceasuri au. Sincer, am fost uimit de gama largă de produse însă din păcate nu mă prea încadrez în buget.

Este cert faptul că voi mai vizita acest site de mai multe ori, să verific ofertele pe care le organizează şi sper că într-o bună zi să găsesc ceva pe gustul meu. Iar gusturile mele mă trimit către un ceas cam ca cel de mai jos:

de unde sa imi cumpar un ceasLa acest model mă gândesc chiar foarte mult să îl achiziţionez. În momentul scrierii articolului, acesta are pe Elefant un preţ de doar 70 de lei şi cică ar fi redus cu vreo 70%. Deci e promoţie. Mai stau puţin pe gânduri însă.

Dar totuşi ţin să vă întreb pe voi, aţi cumpărat până acum ceasuri de pe Elefant?

2.Watchshop

Am mai căutat pe Google şi alte magazine, iar printre primele rezultate a fost Watchshop care văd că are un stoc foarte mare de ceasuri. Aici însă cel mai ieftin model care mi-a plăcut mie costă 100 de lei, însă parcă arată mult mai bine decât cel de mai sus.

Sursa este deja pe imagine, deci nu cred că mai trebuie să zic ceva de ea. Cu tot cu transport, acesta m-ar ajunge la aproximativ 110 lei, ceea ce mă face să sper că de Black Friday voi găsi nişte oferte chiar bune pe acest magazin. Sper doar să îmi confirmaţi şi voi faptul că este unul de încredere.

3.Secundar

Pe Secundar am văzut că sunt mai mult decât ceasuri, deci mă gândesc că e un magazin ceva mai mare. Preţurile sunt însă cam aceleaşi pe care le putem vedea şi în magazinele de mai sus, însă partea plină a paharului este următoarea: stocul este mult mai mare.

Magazine am mai găsit multe, însă puţine vin cu ceva special. De aceea vă întreb: voi vă cumpăraţi ceasuri de mână de pe internet? Iar dacă da, care-s magazinele cele mai OK atât din punct de vedere al calităţii cât şi al preţului?

4 Comments

  1. Marcelino Marcelino

    Despre ce buget vorbim?

    • În jur de 100 de lei, mersi de sfaturi.

  2. Marcelino Marcelino

    Depinde de buget… Găsește unul cu cadran de cristal… Și cu garanție multă… Mecanism Quartz că sunt ieftine, precise și rezistente. Pe emag ai gamă destul de variată.

    • Mersi de sfaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.