E mai bună cărămida veche decât cea nouă?
După ce se încălzește afară, vreau să îmi fac la țară un grătar din cărămidă. Pentru început, voi face doar grătar și poate lângă el un dulap cu blat din lemn deasupra , tot din cărămidă. Cu timpul vreau să mă tot extind cu o plită, cuptor, afumătoare și tot ce trebuie ca să fie frumos.
Drept urmare, mai tot citesc acum câte ceva pe tema asta, în mod special despre materialele folosite pentru grătare. Iar cum cărămida e baza, nu de puține ori am dat peste anunțuri ale persoanelor care caută cărămidă din demolări.
De aici, nu pot concluziona decât faptul că o fi mai bună sau doar mai ieftină, deși diferență mare de preț nu există.
Partea bună e că am niște cărămidă pe care aș putea să o folosesc însă singurul dezavantaj al său este aspectul. Fiind veche, nu mai e perfectă iar modelele de prin depozite sunt chiar mișto, cu designul lor dinspre exterior.
Sigur, visez să fie și niște lemn vechi pe acolo, rămâne de văzut cum `oi reuși să îmi transform ideile în realitate.
Așa că sunt curios poate ai avut experiențe cu cărămidă… e mai bună cea veche decât cea nouă? Iar dacă da… de ce?