Acasă Despre oameni De ce nu ne bucurăm de binele altora?

De ce nu ne bucurăm de binele altora?

Autor

Data

CATEGORIE

Nu vreau să fiu un guru al dezvoltării personale, dar țin de la o zi la alta să am o atitudine pozitivă, deoarece știu că e sănătos atât pentru minte cât și pentru suflet. Așa am ajuns să mă întreb de ce oare nu ne bucurăm de binele altora?

Deseori se întâmplă ca unei persoane pur și simplu să îi meargă bine. Fie că are noroc și câștigă ceva concurs, sau poate că a avut o idee de business bună și astfel se bucură de succes, sunt foarte multe persoane care pur și simplu îl invidiază, în sensul rău al cuvântului. (nu că ar exista unul bun)

În primul rând, nu cred că frustrarea te ajută cu ceva, ci chiar îți înrăutățește starea de spirit. În timp ce dacă te-ai bucura pentru binele altora, cu siguranță te vei simți mai ok. Doar că nu înțeleg de ce unii țin totuși să fie invidioși.

Totuși, dacă ești pozitiv și te bucuri de bucuria celui de lângă tine, vei reuși cu siguranță să te poți bucura și de propriile succese curând. Totul doar cu o mentalitate pozitivă.

6 COMENTARII

  1. Frustrarea, invidia, mânia te pot îmbolnăvi inclusiv fizic. Sunt stări sufletești toxice. Faptul ca esti invidios denota slăbiciune sufletească, numită boală sufletească. Există tratament: iubirea fata de semeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente