Comentarii

  1. Ma sparg cand ii vad ca se maimutaresc pe youtube :))))
    Da, Mikey intr-adevar e ceva mai serios si abordeaza niste subiecte cat de cat mai bune, dar restu is praf. + ca toti vloggeri cunoscuti fac un fel de stand up comedy in fata camerei de filmat, nu am vazut tratate alte subiecte in afara de mama rusie, copii prosti, virgini si analfabeti si videouri funny de pe net. Vlogu care se vede acum pe youtube a sarit cam tare de la baza cuvantului, adica “un blog filmat”

  2. Eu urmaresc multi vloggeri dar nici macar unul nu este roman. Astia din Romania sunt absolut penibili. Nici nu se compara vloggingul nostru cu cel din alte tari. De fapt, vloggingul romanesc e mai mult o porcarie, nici nu stiu daca il pot numi chiar vlogging. In schimb, americanii, irlandezii, englezii… Chiar e o placere sa te uiti la ei. Si-s educati, vorbesc frumos, au activitati interesante… De astia mai sus mentionati de tine nici nu am auzit decat recent. Dar cand am vazut ce e de capul lor… Sunt niste exemple de ASA NU. Mai putin baiatul care zici ca a ajuns prezentator. Inseamna ca el o fi mai cerebral decat ceilalti.

  3. Daca sunt atat de neinsemnate video-urile lor atunci cum de au mii deabonati ,sute de like-uri si vizualizarii cat se pot de multe? Cine sunteti voi sa ii criticati?Mai bine ati ramane la bloggingul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.