Skip to content

Vin sărbătorile, idei de cadouri ai?

De mâine intrăm oficial în perioada în care se fac cele mai multe cadouri, așa că toată lumea e în căutare de idei de cadouri. Știu că și eu găsesc foarte greu o idee de cadou, când merg la vreo aniversare, așa că nu de puține ori încerc să mă inspir pe internet. Astfel că un nou articol cu idei de articole nu cred că face rău la nimeni, ba chiar mai degrabă poate o fi de ajutor pentru cei neinspirați, care caută cu disperare o idee de cadou.

Mai exact, în rândurile următoare vă voi sugera câteva cosuri cadou de la Giftsolution deoarece mi se pare cel mai simplu și rapid să optezi pentru un coș cu mai multe produse, decât să îți storci creierii pentru a găsi cele mai bune idei. Am ales să ofer ponturile în funcție de mai multe tipuri de oameni, pentru ca alegerea să fie cât mai simplă.

Idee de cadou pentru un domn patriot

Că tot se apropie 1 decembrie, un domn care își aniversează ziua în perioada aceasta este foarte probabil să fie și patriot. Așa că ai putea opta pentru un coș de produse special alese pentru această categorie de domni. De exemplu, coșul recomandat mai jos, ales din colectia cosuri cadou de sarbatori, conține produse precum o sticlă de vin roșu Drăgaică, un cozonac tradițional românesc, zacuscă, magiun, țoi de pălincă, batoane de casă cu cacao, un castron din ceramică pictat manual, o lingură din lemn și multe alte produse foarte bine alese, dar și care respectă tematica „tradițional”.

Și nici măcar nu costă prea mult. Doar 170 de lei, un preț mai mult decât decent.

COS DATINI ROMANESTI

Idee de cadou pentru doamnele iubitoare de rose

Nu vreau să fiu misogin, așa că am zis că a doua idee trebuie să fie musai pentru o doamnă. Și am ales acest coș rose. Conține desigur un vin rose,drajeuri, macarons, praline, baghete din ciocolată, cutie pentru cadouri dar și fundă decorativă. Și nici acest cadou nu e unul scump, doar 200 de lei costă. Pentru o distinsă doamnă, merită, nu?

Cadou pentru iubitori sau iubitoare de cafea

E plină lumea de iubitori de cafea, iar ăstora ce să le cumperi. Coșul de mai jos este, după părerea mea, un cadou bun pentru aceștia. Asta deoarece, printre sticlele de whiskey, spumant și vin roșu se află și un pachet de cafea măcinată, plus multe alte dulciuri, dar și decorațiune pentru Crăciun. La fel precum și cele de mai sus, prețul întregului pachet nu este deloc mare, așa că poate fi o idee demnă de luat în considerare.

THE KING

Iar acestea au fost doar 3 idei de cadouri, pentru diferite categorii de oameni. Însă în funcție de nevoi, sunt diferite coșuri cu diferite produse, alese cu grijă.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.