Skip to content

Un plan serios de afaceri care incepe cu recrutare forta de munca din Asia

Last updated on 26 octombrie 2019

Noi, romanii, avem atat de multe resurse, dar nu avem timp si forta de munca sa le valorificam. Sunt plante care cresc singure pe dealuri, adevarate tezaure terapeutice si se usuca si se pierd, fara sa fie culese. 

Cicoarea este excelenta pentru ficat, dar si in industria cosmetica. Ea are capacitatea de a elimina petele, ridurile si de a hidrata tenul. Siropul de patlagina este ideal in tratarea racelilor, dar frunzele de patlagina verzi sau uscate se pun pe rani si au capacitatea de a le vindeca in timp.

Exista plante care combat durerile de cap, durerile de dinti si nu costa nimic, in plus sunt remedii naturiste 100%.

Industria ceaiurilor si a medicamentelor naturiste are succes, fiindca oamenii s-au saturat de tratamente cu doua taisuri: pe de o parte calmeaza, fac bine, pe de alta parte ataca alte componente ale organismului.

Singurele lucruri care se impun sa fie facute pentru valorificarea acestor plante tamaduitoare sunt: recoltarea la timp si conform recomandarilor (de la unele plante se culeg florile, de la altele radacinile sau frunzele), uscarea acestora si ambalarea in cutii sau pliculete.

Din moment ce aceste plante au fost culese, nimeni nu va ramane cu ele, fiindca ele se vand si pentru ceaiuri, dar si pentru produsele cosmetice, cum ar fi: sampon, creme de fata sau de maini, parfumuri si sapunuri lichide sau solide.

In prezent, un intreprinzator poate scoate bani frumosi cu aceste plante, dupa ce apeleaza la firma Jordanriver.eu, care sa se ocupe de recrutare forta de munca din Asia.

Dar bogatiile tarii gratuite nu se opresc aici! Mai sunt si ghebele, buretii de roua, ciupercile de padure, trufele, adevarate delicatese. Oamenii pot fi repede instruiti sa le adune si restaurantele romanesti sa fie capabile sa ofere consumatorilor: piure cu sos de trufe, ghebe la otet, bureti laptosi sau iuti pe gratar.

Sa zicem ca buretii sunt mai pretentiosi si oamenii invata mai greu sa ii deosebeasca pe cei comestibili de cei otravitori, dar fructele de padure pot fi usor recunoscute si culese si sunt adevarate izvoare de sanatate.

La export, murele, afinele (de padure, nu de cultura), macesele si catina se vand ca painea calda in valuta si sunt foarte solicitate. Ne bucuram de faptul ca si noi, romanii, recurgem la alternative naturiste sa ne alinam durerile si sa tinem pe loc bolile. Macesele sunt veritabile depozite de vitamina C, afinele sunt excelente pentru combaterea diabetului si rezolvarea problemelor de vedere, murele sunt ideale pentru viermi intestinali si contin si fier.

Pentru valorificarea acestor bogatii naturale ale pamantului romanesc pot fi folositi muncitori adusi din Filipine si Nepal, care nu au nevoie de pregatire profesionala, ci li se poate arata pe loc ce au de facut.

Ce are de facut un om de afaceri care are acest plan in vedere si contracte cu fabrici de medicamente si cosmetice, de sucuri naturale si conserve din tara si din afara?

  • Sa faca planul detaliat al afacerii.
  • Sa isi deschida firma si sa gaseasca un sediul social ideal, de preferat in apropierea plantelor si a fructelor de padure.
  • Sa solicite recrutare forta de munca din Asia firmei care de aproape 30 de ani se ocupa de acest lucru si are in palmares mii de antreprenori multumiti.

Muncitorii asiatici sunt disciplinati, harnici si onesti si cu siguranta ca vor depune toate eforturile ca angajatorii sa aiba succes financiar, sa aiba fonduri din care sa le plateasca salariile.

Jordanriver.eu are mana buna in alegerea salariatilor si parteneri de nadejde in tarile din care sunt adusi muncitorii. Inainte de aducerea in Romania trec prin doua-trei filtre serioase, iar angajatorul se poate implica si el in procesul selectiei.

Antreprenorii care au nevoie de mana de lucru, sa fie incredintati ca firma prezentata mai sus aduce in tara elita muncitorilor asiatici, oameni cinstiti, harnici si hotarati sa lucreze cu toata puterea fiintei lor, sa isi croiasca un viitor pentru ei si familiile lor.

Din pacate, in prezent raman si gradini si livezi neculese, fiindca mana de lucru lipseste, iar fermierii uita sau nu stiu ca pot aduce muncitori din strainatate sa lucreze pamanturile.

Si santierele pe jumatate neterminate, care se deterioreaza, fiindca nu sunt finalizate lucrarile pot deveni cartiere locuite apeland la aceasta firma, care este capabila sa selecteze muncitori straini si sa ii aduca sa lucreze in tara.

Asiaticii pot sa lucreze ca: bucatari si ajutori de bucatari, manipulanti marfa, constructori, muncitori in agricultura, lucratori It, lucratori in turism si exemplele pot continua, de aceea in cerere se impune sa se precizeze: numarul de posturi, domeniul de activitate si salariul oferit.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.