Skip to content

Tu de unde te aprovizionezi cu produse pentru curatenie si igiena personala?

Sapunurile si dezinfectantii de maini sunt extrem de importanti in ceea ce priveste igiena zilnica si de aceea este foarte important ca acestea sa fie de calitate. O igiena zilnica corespunzatoare poate fi cheia impotriva imbolnavirii, deci trebuie sa o pastram cat mai corect pentru a evita orice neplacere.

Sapun lichid, sapun spuma sau sapun crema plus diversi dezinfectanti, sunt produse ce pot fi achizitionte de pe Sanito.ro si solutia perfecta pentru mentinerea unei igiene personale corespunzatoare la locul de munca pe parcursul celor 8 ore pe zi.

Nu doar o igiena corespunzatoare este suficienta ci si curatenia la locul de munca este extrem de importanta pentru o buna functionare a activitatilor. Dezordinea si mizeria poate fi un factor perturbator pentru angajati.

Randamentul dat de acestia in indeplinirea task-urilor poate fi direct afectat daca acestia

lucreaza intr-un mediu nociv deoarece acea stare de bine este complet distrusa si bineinteles ca nu mai pot gandi limpede. Un miros placut si un aer curat in fiecare dimineata, podelele curatate, praful sters fara urme, cu siguranta ne vor da o stare de spirit buna, absolut necesara pentru inceprea unei noi zi de munca. 

Orice suprafata, de la podele si pana la mobilier trebuie curatate si dezinfectate cu solutii speciale, ce impiedica depunerea prafului si care sa poata distruge microbii si bacteriile.

Toate aceste lucruri trebuie asigurate de catre angajator, iar cea mai buna solutie pentru achizitionarea produselor pentru curatenie si pentru produsele pentru igiena personala la locul de munca, va este pusa la dispozitie accesand dupa cum ati putut observa, Sanito.ro

Totul veti putea asigura printr-o singura comanda, de la prosoape de hartie si sapunuri ori detergenti si solutii dezinfectante pentru geamuri si diverse suprafete, dispensere, uscatoare de maini, capace de toaleta, cosuri de gunoi atat simple cat si pentru colectare selectiva plus multe altele la cele mai mici preturi. 

Avand o experienta de peste 13 ani vechime, echipa ce formeaza Sanito.ro are capabilitatea de a asigura calitate maxima atat pentru serviciile oferite dar mai ales pentru produse. Dupa cum am precizat, aici veti gasi cele mai dedicate, complete si inteligente solutii pentru igienizare si curatare a spatiilor, fiind perfecte pentru orice tip de afacere.

Am apelat si eu in trecut la serviciile lor, iar in urma acestei colaborari sa ii zicem asa, am ramas client fidel. Acum mai bine de 4 ani am avut primul contact cu Sanito.ro si produsele comercialziate de catre acestia, in momentul deschiderii unui mici firme ce presupunea munca la birou, deoarece doream sa le asigur angajatilor toate nevoile, in special pentru faptul ca este vorba despre o munca intelectuala care cerea multa concentrare.

De atunci i-am recomandat ori de cate ori am avut ocazia, si voi continua sa fac acest lucru, deoarece este dupa parerea mea furnizorul perfect pentru comercializarea produselor pentru igiena si curatenie la care am apelat vreodata, deci recomand cu toata increderea indiferent de tipul de afacere pe care o conduceti.  

Accesati site-ul acestora si cu siguranta nu veti regreta daca veti alege sa cumparati de la acestia. Calitate superioara la preturi foarte avantajoase!

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.