Tu cum ai grijă de cel mai bun prieten al tău?

Există iubitori de animale care pur și simplu au întrecut multe limite. Cu siguranță e doar problema lor iar asta nu mă privește. Însă nu ai cum să nu vezi cum unii pur și simplu exagerează. Este obligatoriu să ai grijă de animalele de companie pe care le ai. Nu neg asta. De aici până la exagerare e cale lungă însă.

Am crescut la casă. Iar acasă pentru mine e undeva la țară, în capăt de țară aproape, unde am curte și multe animale de companie. Doi câini, doi motani și o pisică. Și mai vreau doi trei căței. Desigur că tot timpul încerc să le ofer condiții cât mai bune, pentru a le răsplăti serviciile.

O cusca caine este obligatorie. Dacă ții câinele legat în curte, sau într-un țarc atunci trebuie numaidecât să îi asiguri și un acoperiș asupra capului. Precum și un loc unde să se poată încălzi atunci când condițiile meteo nu sunt chiar atât de plăcute. Iar dacă vrei să-i oferi chiar toate condițiile, atunci ai și alte opțiuni mai premium. Poți opta pentru mai mult decât o cușcă făcută cu resturile pe care le găsești prin curte.

Am văzut multe magazine online de profil. Aici erau chiar și cuști premium, izolate, în care cu siguranță cel mai bun prieten se va simți tare bine. Atât vara, cât și iarna. Iar asta pentru că sunt izolate termic. Deci frigul nu va fi chiar atât de greu de suportat atunci când se află în cușcă.

Și, dacă ești la fel ca mine o persoană mai puțin tehnică și două mâini stângi, atunci găsești acum foarte ușor o cușcă de cumpărat. Sunt chiar foarte multe modele foarte drăguțe și atrăgătoare, dar și bune totodată. Iar prețurile nu sunt cine știe ce, chiar aproape deloc piperate. Astfel, o variantă poate fi și achiziția unei cuști pentru câinele tău, în cazul în care nu te descurci să o faci singur.

Totodată există și hrană premium prin comerț. Eu prefer să nu îi răsfăț chiar atât de mult și să-i obișnuiesc cu mâncarea normală. Iar asta nu pare a fi o problemă pentru ei. Sunt grași, frumoși și voioși, iar costurile mele cu ei nu sunt chiar atât de mari. Vaccinurile când e cazul și condiții cât de cât ok atunci când temperaturile sunt la extreme. Iar astfel pot să zic că viața lor e una bună.

Voi ce faceți special pentru cel mai bun prieten al vostru?

cusca pentru caine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.