Tu ce faci când ai nevoie de bani rapid?

Când am avut nevoie de bani, de cele mai multe ori, am apelat la rude și la prieteni. Din fericire au fost puține momente d-astea urgente în care am zis că am nevoie de bani acum numaidecât, dar astfel de situații există în viața tuturor.

Viața e plină de provocări. Iar când ți se pare lumea mai dragă, hop, apare ceva! Indiferent că este vorba despre o defecțiune la mașină, o problemă de sănătate, o factură de care ai uitat sau poate o dorință nebună pe care vrei să o vezi devenită realitate numaidecât, la un moment dat vei avea nevoie de bani.

Probabil că și tu vei apela mai întâi la rude. Apoi vei încerca să ceri ajutorul prietenilor. Doar că vor fi și cazuri când aceștia nu vor putea, sau nu vor dori, să te ajute. Ce e de făcut în situația asta?

Soluțiile rapide de creditare pot fi la rândul lor o variantă demnă de luat în considerare. Iar ofertele pe această piață sunt de asemenea numeroase. Un exemplu foarte bun în acest sens este Ferratum, cei care au poate una dintre cele mai bune oferte de creditare rapidă.

0% dobândă pentru primul credit

Probabil că nu este foarte sănătos nici să îți faci un obicei din a apela la firmele de creditare oricând consideri că ai nevoie de ajutor. În schimb, în situațiile critice ai toate motivele pentru a apela la o astfel de soluție.

De ce să alegi Ferratum și nu orice altă companie care oferă credite rapide? Ei bine, sunt multe motive. Dar în rândurile următoare îți prezint câteva dintre cele mai importante:

  • Primul credit de până la 1400 de lei are 0% dobândă. Practic, dacă îți dorești să obții niște bani rapid, fără să dai înapoi mult mai mult, atunci această opțiune este pentru tine. Vei rambursa exact cât ai primit, fără alte costuri mascate.
  • Disponibili non stop. Un alt avantaj este faptul că îi poți contacta la orice oră din zi sau noapte. Niciodată nu știi când apar unele probleme, iar disponibilitatea de a te ajuta oricând ai nevoie trebuie apreciată.
  • Credit rapid prin SMS. Dacă ești la a doua cerere pentru a primi un credit rapid, îl poți obține cu un simplu SMS.
  • Mai simplu, online! Cu toate că multe instituții ale statului încă se luptă cu mediul online, pe care nu știu să îl folosească corespunzător, creditele de la Ferratum pot fi obținute fără o vizită la ghișeu, accesând doar site-ul lor online.
  • Totul este foarte rapid! Nu trebuie să aștepți zile întregi pentru aprobări și alte lucruri de genul acesta. Deciziile se iau rapid și totodată rambursarea poate fi efectuată în multe moduri. Vei scăpa de bătăile de cap și îți vei putea rezolva problema simplu și rapid.

Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi un credit de la Ferratum?

Un alt avantaj al creditelor rapide de la Ferratum este faptul că nu trebuie să îndeplinești condiții foarte stricte pentru a putea beneficia de un credit rapid. Iată care sunt principalele criterii de acordare ale creditelor:

  • Trebuie să înregistrezi venituri lunare, sursa nefiind atât de importantă.
  • Nu ai nevoie numaidecât de un card bancar.
  • Trebuie să deții un număr de telefon mobil precum și o adresă de email, cerințe pe care cu siguranță le îndeplinești deja.
  • Iar mai apoi ai nevoie de o poză la buletin și o dovadă a veniturilor, de exemplu un extras de cont sau o adeverință de salariu.

Și cam atât. Deloc greu.. nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.