Skip to content

Top 3 reclame amuzante de sarbatori

Ca tot vine Craciunul si am mai prezentat in cateva articole cu topuri reclame m-am gandit ca in acest articol sa continui aceasta serie cu top 3 reclame amuzante de Craciun, sau cel putin iarna.

1. Reclama la covrigi

Reclama asta ma amuza foarte mult. Mereu imi amintesc de copilarie cand mergeam cu un vecin, mai mic cu un an decat mine, grasut la colindat iar el facea mai mult playback. Bine ca nu imi lua mancarea, insa manca si inca face asta destul de mult. Totusi, pentru ca imi place sa privesc partea goala a paharului as putea spune ca e ceva caracteristic la romani: Cine fura traieste bine, iar cine munceste nu primeste nimic.

2. Nenenea tata lui Ionut

Nu stiu voi, insa eu ma amuz maxim la raspunsurile seci si fixe. Dupa ce saracii copii il roaga cu putere pe tatal lui Ionut sa il lase la colindat, acestia primesc un raspuns foarte clar: NU! E ceva gen: Tu esti Mircea? NU!

3. Reclama cu multe luminite

Mereu mi-au placut reclamele de la Orange, pe langa faptul ca sunt regizate foarte bine mai contin si o coloana sonora de exceptie. Una dintre reclamele care te introduc in magia sarbatorilor este urmatoarea:

2 Comments

  1. Prima reclama e geniala :)))

    • Stiu, si pe mine ma amuza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.