Skip to content

Televiziune online prin IPTV. Cum poți vizualiza posturi românești

Nu puține sunt persoanele care și-ar dori să aibă acces la posturi TV românești cu doar câteva click-uri, direct de pe internet fără cabluri, antene sau alte prostii. De regulă asta se întâmplă în cazul celor plecați în străinătate însă sigur sunt și pe la noi o mulțime de persoane care au nevoie de luxul ăsta.

Din fericire, internetul vine cu destul de multe soluții în acest sens. Iar despre una dintre ele mi-am propus să vorbesc și eu în acest articol. Astfel, dacă te întrebi care este modalitatea prin care poți avea acces la posturi tv românești direct pe calculatorul tău, pe telefon sau chiar pe televizor, fără a fi abonat la o firmă de cablu, cred că recomandarea mea ți-ar putea fi de ajutor.

Ei bine, este vorba despre o soluție de tipul iptv Romania și anume despre serviciul numit FoxIpTvRo. Acesta poate fi asemănat puțin cu Netflix, deoarece în mare parte presupune același lucru. Totuși, pe lângă filme și seriale mai ai la dispoziție și cele mai multe dintre canalele românești. Ceea ce este însă cel mai important este însă faptul că promit o calitate mai mult decât satisfăcătoare, chiar și de 4K. Există chiar și promisiuni pentru 8K ceea ce desigur că e foarte ok.

Totuși, trebuie să menționez că acest anu este un serviciu gratuit, așa cum poate cei mai mulți dintre voi v-ați fi dorit. Cei care doresc să se bucure de toate facilitățile pe care acest site le pune la dispoziție vor trebuie să își facă un abonament. Înainte de toate, recomand să ia abonamentul de test, cel care costă doar 3€ și care permite testarea serviciilor timp de 48 de ore. În tot acest timp sigur îți vei face o opinie despre calitatea serviciilor și vei ști dacă merită banii tăi sau nu. Deci merită să încerci.

Apoi, abonamentul lunar este de 12€, abonament care include 180 de canale disponibile pe un singur TV, la o singură locație. Iar apoi prețurile scad cu cât optezi pentru abonamente pe perioade de timp mai mari. De exemplu, pe 6 luni abonamentul costă 65€. Iar pentru un an vei plăti 120€, un preț destul de ok dacă mă întrebi pe mine.

Important este faptul că beneficiezi de asistență astfel încât ori de câte ori ai probleme le vei putea rezolva cu ajutorul unui membru al staffului tehnic. Vei avea parte de tot suportul pentru configurare în cele mai bune condiții.

Încă nu am testat un astfel de serviciu, însă dacă aș avea nevoie și nu aș avea variantele clasice la dispoziție aș merge cu siguranță pe această variantă. Iar dacă aveți experiențe cu astfel de servicii pe care vreți să le împărtășiți cu noi, atunci puteți face asta prin intermediul secțiunii de comentarii.

2 Comments

  1. Nici nu recomanzi un serviciu de piraterie vere…

  2. Multe canale din categoria „ȘTIRI & MEDIA” sînt clasice, le am și acuma în grila DIGI și evident că sînt pline de reclame. Mă gîndesc că și la FoxIpTvRo sînt tot așa, pline de reclame, deci nu am nici un motiv să-mi schimb furnizorul actual. Dacă ar fi să dau bani, aș da bani pentru canala FĂRĂ reclame, am alergie la reclame.
    În rest, par să fie canale relativ normale, nimic deosebit, abonamentul este chiar scump, iar perioada de test de doar 48 ore, foarte zgîrciți(!), și care mai și costă 3 euro(!!), nu reușește deci în nici un caz să mă facă curios. Pentru actualul abonament, dacă aș trece la ceva mai extins, m-ar costa mai puțin de 12 euro, în consecință oferta lor este total anacronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.