Acasă Diverse Tehnologia a fost gândită pentru a ne face viața mai ușoară

Tehnologia a fost gândită pentru a ne face viața mai ușoară

Autor

Data

CATEGORIE

De când am blogul despre afiliere, am scris aproape zilnic despre electrocasnice și alte aparate de acest gen. Astfel, fără să vreau, pot să spun că am început să cunosc tot mai multe lucruri despre ele, iar acum mă pricep cât de cât ok la aparatele de acest gen. Cel puțin teoretic.

Știu și am observat toate tehnologiile extra care au apărut de-a lungul timpului, iar electrocasnicele noi dispun desigur de cele mai multe aspecte de aceste gen. Acum, electrocasnicele au tot felul de senzori care mai de care mai interesant. De exemplu, mașinile de spălat dispun de tehnologii și senzori care detectează automat cantitatea de rufe dar și când rufele au fost spălate. Astfel, se fac economii consistente de apă, detergent și energie.

Tehnologia te ajută să faci curățenie… fără să faci nimic

Un lucru foarte tare pe care l-am observat căutând subiecte pentru blogul respectiv este că acum poți să faci curățenie fără să faci nimic. Și chiar dacă sună poate cam ciudat, chiar asta am vrut să zic, și nu e nici măcar o mică greșeală. Poți acum să-ți iei un aspirator robot iar apoi să stai pe canapea și să urmărești un film, în timp ce aspiratorul se plimbă singur prin casă și face curat.

Desigur, aspiratoarele de acest gen nu au un preț chiar mic, însă fiind niște aparate inteligente, nici nu putem avea pretenția. Iar acestea sunt chiar inteligente, deoarece pot memora „drumurile” făcute, au senzori care le avertizează dacă urmează un perete sau niște scări, astfel încât nu vor exista accidente neplăcute.

Nu știu dacă sunt 100% eficiente, însă cu siguranță te ajută să faci economie de timp. Iar cum lipsa timpului e o problemă de care se plâng multe persoane, atunci un aspirator robot se poate dovedi a fi foarte util.

Iar dacă vrei să optezi pentru eficiență atunci există și alte variante. Rămân tot la aspiratoare, dacă tot am început să vorbesc despre ele. Mă refer acum la un aspirator cu spălare, care mie mi se pare cel mai eficient pentru curățenie. Iar acestea, spre deosebire de aspiratoarele robot, au un preț mult mai accesibil. Cred că toată lumea își permite un aspirator cu spălare, pentru o curățenie lună.

Ideea principală este însă că tehnologia ar trebui folosită cât mai mult în folosul nostru. Iar asta nu numai în cazul aspiratoarelor, ci a tuturor aparatelor pe care le folosim zilnic, de la frigider la mașina de spălat, și chiar până la electrocasnicele pentru curățenie.

aspiratoare

3 COMENTARII

  1. Sincer să-ți spun, eu n-am nici ce-a mai mică sau cum s-ar zice acel.. „ce și cum” despre aspiratoare, fiindcă nevastă-mea îl folosește cel mai des, însă sunt ferm convins că tehnologia a ajuns într-un moment în care sunt multe chestii care nu se pot face fără tehnologie.

  2. Eu nu as vrea un aspirator care sa isi faca singur treaba, nici masina de spalat vase nu am de gand sa imi iau…momentan. Oricum stau pe scaun foarte multe ore la birou, pe mine ma relaxeaza sa fac curatenie si nu mi-as dori asemenea ”robotei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente