Te abonezi la blogul meu, te rog?

Spuneam ieri că mi-aș dori să fiu cât mai aproape de cititorii mei dragi prin intermediul unui Newsletter. Nu eram însă decis ce instrument să folosesc, având la dispoziție Feedburner și Mailchimp.

Am stat și m-am gândit mai bine iar Mailchimp mi s-a părut o unealtă mult mai interesantă. Nu aș fi deloc aproape de cititori dacă aș lăsa Feedburner să trimită mail-uri nonstop, de fiecare dată când scriu câte ceva. Ar fi fost prea monoton și consider că nu ar fi fost prea plăcut pentru cititori.

Mailchimp îmi oferă opțiunea de a trimite eu mail-uri oricând doresc iar asta mi se pare mult mai uman. De asemenea nu mi-aș fi dorit să umplu folderele abonaților cu câte un mail pentru fiecare articol așa că acesta este motivul principal pentru care am ales Mailchimp.

Abonează-te la blogul meu pentru că…

  • Vreau să fim prieteni.
  • Voi trimite cel mult 3 mailuri pe săptămână
  • Voi scrie câte o mică povestioară în fiecare mail în care voi spune ce am mai făcut, ce am mai învățat sau ce obiective mi-am mai propus
  • Vei ști când am mai scris câte un articol nou
  • Vei face un blogger fericit

Acestea sunt motivele pentru care eu te rog să folosești widget-ul din dreapa pentru a te abona la Newletter. Totuși eu te apreciez ca cititor și nu vreau să depui prea mult efort pentru a te deplasa cu mouse-ul până în sidebar așa că te poți abona folosind formularul de mai jos:

[mc4wp_form]

Mulțumesc tuturor celor care se abonează dar și celor care nu o fac însă mă mai vizitează din când în când să vadă ce am mai scris pe acest blog.

abonare newsletter

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.