Skip to content

Studenție, cu ale ei frigidere mici cu tot

Deși a început anul studențesc de ceva timp iar eu nu prea mai am nici o treabă cu studenția, am gustat puțin și din această experiență și pot spune că mă pricep cât de cât. Dar nu vreau să vorbesc despre studenție în general, ci mai degrabă despre acei studenți care nu au facultatea în orașul lor, așa că trebuie să se mute pentru a-și continua cursurile. Iar la capitolul ăsta pot spune că mă pricep destul de bine, mai ales că liceul tot departe l-am făcut. Mai exact, ca temă pentru acest articol m-am gândit să vorbesc despre frigidere mici, care sunt la mare căutare la fiecare început de an studențesc.

Cămin, ieftin dar fără frigider

Majoritatea studenților care vin din alte orașe stau la cămin. Mă rog, cât sunt locuri disponibile, că restul trebuie să își caute chirii. Iar paragraful ăsta e valabil mai degrabă pentru cei care stau la cămin, dar poate chiar și pentru o parte din cei de la chirie. Mai exact, toți cei care se află în situația asta se văd nevoiți să facă rost de un frigider. Desigur, e cam dificil să cumpere un student – care de cele mai multe ori nu are bani – un frigider mare, așa că majoritatea aleg acele frigidere mici, ori mini-frigidere cum le mai zice. Mulți aleg să cumpere unul de la studenții mai mari, care termină anul sau au terminat deja, așa că nu mai au ce face cu el, iar asta deoarece prind un preț mai bun.

frigidere mici

O altă variantă ar fi și achiziționarea unui nou, cu garanție, deoarece știi că e funcțional. Totuși, în ambele cazuri trebuie să știi cum se alege un frigider mic deoarece sunt câteva aspecte de care să ții cont. Printre cele mai importante se află desigur mărimea frigiderului mic care nu ar trebui să fie nici chiar foarte mic. Că trebuie să ai loc să ții șnițelele și zacusa de la mama, nu? Desigur că nu vei avea foarte mult spațiu, dar nici prea puțin. Mai ales că sunt studenți care pun bani împreună pentru a cumpăra frigiderul mic. Astfel, fiecare își ține cîte o caserolă la rece, să nu se strice.

Totuși, eu recomand achiziționarea separată a frigiderului. Chiar dacă ustură mai tare la portofel, nu știi niciodată când te cerți cu colegul apoi vă bateți de la frigider. De asemenea, achiziționându-l singur, vei beneficia și de mai mult spațiu. Astfel vei putea păstra mai multă mâncare de la mama în el, fără să faci foame ori să o dai pe cartofi prăjiți 7 zile din 7.

Desigur că te mai uiți și în ce stare se află frigiderul, dacă pornește șamd, dacă miroase ca un tomberon sau nu, șamd. Dar mai multe despre cum se alege un frigider mic, poți citi în articolul către care am făcut legătură mai sus.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.