Skip to content

Steaua – Dinamo, un meci prea dezechilibrat

Sunt un dinamovist convins, încă de mic, însă sunt și realist în același timp. Am obiceiul de a nu spera mai niciodată, fapt care mă face un pesimist, și acest lucru este valabil și în cazul fotbalului.

Diseară e meci, mare meci. Semi-finalele cupei în care joacă Steaua și Dinamo, un meci al orgoliilor sau, cum îl numesc suporterii, Unicul derby. Din păcate acest meci nu mai e ce a fost odată, atunci când Dinamo avea puterea necesară pentru a se impune. Au cam vândut tot ce era bun și nu a cumpărat mai nimic, de valoare. Astfel s-a creat o mare discrepanță între cele două echipe.

După cum ziceam și în introducere, sunt dinamovist. Asta însă nu mă oprește să fiu realist și, la fel cum am zis și la meciul din campionat, nu are prea multe șanse. Totuși în campionat era cât pe ce să mă bucur de o victorie însă, tipic FC Dinamo, a fost egalată în minutul 90.

Mă voi uita însă la meci cu mare drag, sper, deoarece nu sunt un suporter de scor și sper că va fi un meci frumos, cu multe goluri, marcate în ambele părți.

 

 

One Comment

  1. Coffee Coffee

    E cazul sa devii stelist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.