Skip to content

Singurul blogger din oras

Până să se creeze comunitatea bloggerilor botoșăneni din care fac parte, mă plângeam de faptul că sunt singur blogger din oraș și îmi doream să fac parte dintr-un oraș mai mare unde numărul de persoane care dețin un blog este la rândul său mai numeros.

Într-adevăr a fi blogger într-un oraș mare precum Bucureștiul sau Clujul trebuie să fie probabil foarte fain deoarece blogmeet-urile sunt mult mai populate și mereu vei putea ieși la un o bere cu un blogger de la care să înveți ceva. De asemenea campaniile și evenimentele în care bloggerii sunt implicați sunt și ele mai multe decât într-un oraș mic cum e Botoșaniul meu.

Acum însă când sunt la jumătatea drumului dintre Botoșani și Iași (orașul în care urmează să fac facultatea) nu sunt sigur pe care să îl aleg, către care să îmi îndrept atenția. M-am atașat destul de mult în ultimul an de acest oraș și mai nou încerc să mă implic în diferite proiecte prin care să promovez acest oraș precum și să particip la evenimente în calitate de blogger, cel puțin ca spectator pentru moment.

Astfel am ajuns la concluzia că a fi blogger într-un oraș mic nu e deloc rău. De ce? Ei bine dacă reușești să te faci remarcat în orașul tău atunci toată atenția companiilor interesate de anumite colaborări va fi îndreptată spre tine. De ce ? Pentru că ești singurul blogger din oraș.

Totuși în următorul timp tot va trebui să trec și prin Botoșani cel puțin pentru a participa la blogmeet-urile care mi-s tare dragi. De asemenea există persoane cu care aș vrea să păstrez legătura și după ce plec așa că în următorul timp orașul Botoșani se va bucura de atenția blogului meu.

Concluzie: profită de faptul că ești singurul blogger din oraș. Ai de câștigat.

Sursă imagine: stephaniefrasco.com

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.