Skip to content

Sa vorbim frumos

Astazi am avut norocul de a ajunge intr-o institutie de stat pentru a rezolva o problema cu un certificat de nastere al unui vecin, gest de omenie fireste. O problema minora as zice, tot ce trebuia sa faca doamna de acolo era sa inlocuiasca o data de nastere deoarece a fost gresita luna.

Pe langa faptul ca a trebuit sa dau zeci de explicatii ca de ce vin eu, ca cine e copilul si de ce au venit parintii copilului si alte intrebari puse pe un ton foarte jignitor. In fine am incercat sa ma abtin sa ii fac cateva observatii in legatura cu felul in care a vorbit doar pentru ca am sperat ca in final voi rezolva problema insa nicio sansa.

Ideea e ca in mod normal ar trebui sa se vorbeasca frumos cu oamenii care vin sa-si rezolve problemele deoarece pentru asta sunt platiti: sa fie intelegatori si sa explice totul pe intelesul tuturor. Personal, daca as fi seful acelei institutii in secunda doi doamna respectiva ar fi fost data afara pentru ca persoana respectiva, in acest caz EU, avea dreptul de a fi informata.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.