Skip to content

Sa folosim lemnul intr-un mod mai smart

Last updated on 5 februarie 2016

Cu toţii ştim faptul că pădurile din iubita noastră Românie dispar vizibil pe zi ce trece. Totuşi ce se întâmplă cu tot acest lemn ? Unde ajunge şi la ce este folosit ? Acestea sunt întrebări pe care cel puţin eu mi le pun de fiecare dată când aud vorbindu-se despre acest subiect. Cu siguranţă este o afacere profitabilă pentru cei care îl exploatează însă sunt şi firme care folosesc lemnul într-un mod serios şi cinstit.

Pe internet ne sunt prezentate firme serioase şi responsabile care se ocupă cu prelucrarea lemnului într-un mod cinstit. Practic acestea nu sunt responsabile pentru toate defrişările care au loc în ţara noastră ci vinovaţii sunt firmele fantomă care tot ceea ce fac este să fure şi să ne ia dreptul de a trăi într-un mediu sănătos.

Pentru că ne dorim cu toţii să respirăm aer curat şi proaspăt atunci haideţi să nu mai încurajăm aceşti oameni care nu vor decât să îşi umple buzunarele ci să promovăm adevăratele firme care ne vor binele şi sănătatea. Atunci când doriţi să vă cumpăraţi mobilier nou atunci alegeţi produse fabricate de una din firmele de pe portalul Afaceri Lemn. Doar aşa vom putea promova produsele româneşti cât şi firmele care se ocupă cu acest lucru.

Recunosc, sunt un fan al lemnului. Îmi place să am mobilier din lemn negru pentru bucătărie însă cu siguranță acesta a fost prelucrat în mod inteligent plus că, atâta timp cât îl cumperi din import, știi sigur că nu a afectat pădurile țării tale, sau cel puțin eu am văzut foarte multe companii care foloseau lemnul pentru a obține anumite produse însă în același timp plantează alți copaci astfel încât lumea să nu fie afectată de produsele lor.

De asemenea, nu pot să neg faptul că sunt fascinat de lemnul în sine, mai ales de cel lucrat atât de bine și atât de în detaliu încât nu se obține o simplă masă sau un simplu birou, ci mai degrabă o operă de artă, Cel puțin eu așa văd munca celor care se ocupă cu obținerea diferitelor produse din lemn: o adevărată artă.

Aşadar, dragi prieteni, dacă vă doriţi ca să trăiţi într-un mediu mai sănătos atunci gândiţi-vă mai mult atunci când cumpăraţi mobila.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.