Skip to content

Realizez site-uri de prezentare

Vă vorbeam într-un articol anterior despre faptul că îmi place să fac site-uri în WordPress. Tot acolo spuneam și faptul că aș dori să nu las acest lucru doar la stagiul de pasiune ci aș dori să îl dezvolt. Astfel m-am decis să încerc să fac și acest lucru pentru că… de ce nu ?

Ei bine, voi încerca de acum să realizez site-uri de prezentare pentru o sumă modică, mai ales pentru faptul că acum sunt la început de drum și trebuie să demonstrez ce pot, ce știu să fac. Mai exact, pentru început voi avea nevoie de un portofoliu pe care sper să îl fac mai întâi pe niște domenii proprii iar mai târziu să pot oferi link-uri către site-urile clienților alături și de un feedback de la aceștia.

Ce voi face? În cazul în care deții o afacere și încă nu deții un site de prezentare a acesteia, cu toate că mi-e greu să cred că o afacere poate supraviețui fără un site de prezentare, atunci voi încerca să te ajut construindu-ți propriul site de prezentare cu ajutorul platformei WordPress. Cel puțin la început costurile nu vor fi mari ci mai mult te va costa domeniul, găzduirea și poate tema. În rest mă voi ocupa de tot, începând de la înregistrarea domeniului, instalarea wordpress-ului, configurarea temei precum și adăugarea de conținut text pe paginile site-ului. Practic, la final vei avea un site de prezentare cât mai bine pus la punct.

Așadar, dacă dorești un site pentru afacerea ta atunci mă poți contacta pe e-mail la adrianbolocan95@gmail.com iar acolo vom discuta mai multe.

3769771267_99b93126c1_b

4 Comments

  1. Succes! O sa-ti fie mai greu la inceput, dar poate-poate o sa ai succes pe viitor.

    • Mersi Ciprian.

  2. Am mai vorbit şi în privat şi cum ţi-am zis, mult succes!

  3. Nu e o idee rea sa incepi cu wordpress-ul …. ofera foarte multe si este si usor de costumizat .. exact asa cum doreste clientul.

    Am facut si eu cateva site-uri pana acum … dar cel mai mult mi-a placut (si clientului) site-ul viocaropel.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.