Acasă Blogging Realizez site-uri de prezentare

Realizez site-uri de prezentare

Autor

Data

CATEGORIE

Vă vorbeam într-un articol anterior despre faptul că îmi place să fac site-uri în WordPress. Tot acolo spuneam și faptul că aș dori să nu las acest lucru doar la stagiul de pasiune ci aș dori să îl dezvolt. Astfel m-am decis să încerc să fac și acest lucru pentru că… de ce nu ?

Ei bine, voi încerca de acum să realizez site-uri de prezentare pentru o sumă modică, mai ales pentru faptul că acum sunt la început de drum și trebuie să demonstrez ce pot, ce știu să fac. Mai exact, pentru început voi avea nevoie de un portofoliu pe care sper să îl fac mai întâi pe niște domenii proprii iar mai târziu să pot oferi link-uri către site-urile clienților alături și de un feedback de la aceștia.

Ce voi face? În cazul în care deții o afacere și încă nu deții un site de prezentare a acesteia, cu toate că mi-e greu să cred că o afacere poate supraviețui fără un site de prezentare, atunci voi încerca să te ajut construindu-ți propriul site de prezentare cu ajutorul platformei WordPress. Cel puțin la început costurile nu vor fi mari ci mai mult te va costa domeniul, găzduirea și poate tema. În rest mă voi ocupa de tot, începând de la înregistrarea domeniului, instalarea wordpress-ului, configurarea temei precum și adăugarea de conținut text pe paginile site-ului. Practic, la final vei avea un site de prezentare cât mai bine pus la punct.

Așadar, dacă dorești un site pentru afacerea ta atunci mă poți contacta pe e-mail la adrianbolocan95@gmail.com iar acolo vom discuta mai multe.

3769771267_99b93126c1_b

4 COMENTARII

  1. Nu e o idee rea sa incepi cu wordpress-ul …. ofera foarte multe si este si usor de costumizat .. exact asa cum doreste clientul.

    Am facut si eu cateva site-uri pana acum … dar cel mai mult mi-a placut (si clientului) site-ul viocaropel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente