Skip to content

Publicitate

Îmi place să promovez și cred că asta este una dintre cele mai faine activități pe care le poți faci pe un blog. Campanii, statistici, hashtag-uri, comentarii, distribuiri în social media șamd. Ce poate fi mai frumos decât atât?

După aproape doi ani de zile cât nu am oferit această posibilitate cititorilor, am decis să ofer și eu publicitate pe blogul meu, de dragul promovării precum și pentru a dezvolta în continuare această comunitate. Astfel orice câștig realizat prin intermediul acestui blog va contribui la dezvoltarea blogului.

Statistici

Pentru că știu că foarte multe persoane doresc să afle numerele, vă ofer câteva statistici ale acestui blog:

 • A luat naștere pe 31/08/2013 sub un alt nume iar după un an de la-vorbitor.ro, am făcut un mic rebranding în adrianbolocan.ro. În urma rebranding-ului am reușit să redirecționez toate link-urile către noul link astfel încât vechimea a rămas aceeași. Așadar, acest blog are aproape 2 ani de zile.
 • În acești 2 ani de zile s-au adunat aproximativ 500 de articole și 2.205 de comentarii. Și crește.
 • În ceea ce privește traficul blogului, adun zilnic aproximativ 150 de cititori însă în ultima perioadă e în creștere și lucrez în continuare la creșterea lui. Date actualizate puteți vedea pe T5.
 • Există deja o mică comunitate formată în jurul acestui blog, mai timidă recunosc, însă știu că toți aceștia au încredere în sfaturile mele și îmi apreciază opiniile iar dacă nu o fac, le critică în mod constructiv.
 • Am ales să NU dețin o pagină de Facebook așa că pot menționa profilul personal care are 700 de prieteni. Și crește.
 • Sunt și pe Twitter cu 62 de urmăritori precum și pe Instagram cu 58 urmăritori. Dar progresez.
 • Ofer idei și opinii. Pe asta mizez.

Promovarea pe blog

Promovarea poate consta într-un singur articol cu referire la serviciul sau produsul dumneavoastră, sub forma unui advertorial, sau sub forma unei serii de articole, ceea ce ar însemna o complexă campanie pe acest blog. Pot adăuga chiar și un banner sau un link în sidebar pentru o perioadă stabilită în privat.

Scriu totodată și recenzii unor produse în cazul în care ați lansat un produs nou și doriți să aflați opinia unui blogger. Voi fi cât se poate de onest și sincer totodată, deci nu mă voi feri să critic atunci când este cazul. Din respect pentru comunitatea în formare de pe acest blog am ales să fiu mereu sincer și cred că asta mă definește destul de bine.

Prețurile diferă în funcție de detaliile campaniei. Pentru mai multe informații mă puteți contacta la adresa de mail adrianbolocan95 @ gmail.com

Be First to Comment

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.