Produse de curățenie – tot de pe internet?

În ultimul timp am tot vorbit despre diferite magazine online și probabil că urmează să o mai fac. Același lucru îl voi face și în acest articol, ceea ce probabil vă și așteptați. De data aceasta însă voi vorbi tot despre un magazin diferit, care comercializează produse de curățenie.

Deși am văzut și pe eMag o categorie de produse de acest gen, sunt de părere în continuare că ar trebui să avem alternative pentru a nu le oferi chiar toată încrederea numai giganților. Iar în acest sens, o variantă ar fi magazinul online www.clinit.ro, de care am dat curând și despre care am ținut musai să scriu.

curatenie

Ei bine, așa cum ziceam și mai sus, acest magazin este unul cu produse pentru curățenie. Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu găsești numai detergenți, odorizanți și dezinfectanți, așa cum mă așteptam. Ci vei găsi aproape orice produs care ține de curățenie, ceea ce este desigur de apreciat.

Mai exact, mă refer la anumite aparate pe care nu le întâlnești chiar în orice apartament, ci mai degrabă în localuri sau hoteluri. Iar ca exemple pot oferi uscătoarele de mâini (împărțite pe trei categorii: duale, din inox și din metal), dozatoare de săpun (și acestea pe trei categorii: din inox, plastic și metal) precum și diferite dispensere pentru hârtie.

Deși nu cunosc prea bine brandurile celebre de pe această piață, îmi place că prezintă încă de pe prima pagină o parte din brandurile comercializate. Anume Cif, Domestos, Diversey, GOJO și altele, pe care nu le prea cunosc. Desigur, lucruri de apreciat la acest magazin ar mai fi multe, începând de la designul simplu și plăcut, și terminând cu faptul că este foarte ușor de folosit și oricine poate face o comandă foarte ușor.

Cel mai mult și cel mai mult îmi place însă că este un magazin nișat. Deși în ultimul timp trendul e ca în magazinele online să găsim de toate, transformându-se într-un fel de mall-uri sau supermarket-uri, eu cred mai degrabă că ar fi mai util dacă am găsi mai multe magazine super nișate, așa cum este acesta despre care vorbim acum.

Acum însă nu știu cât de mult succes are acest magazin, însă chiar sper că e un magazin care va supraviețui și îi va merge online, deoarece e tare bine să avem alternative și să nu permitem giganților să se bucure de faptul că au popularitate iar apoi să se joace cu prețurile exact așa cum le convine.

Desigur, nu știu cât de multe persoane preferă să cumpere detergentul de pe internet, în loc să meargă într-un supermarket, însă cu siguranță atunci când vrei mai multe produse de acest gen – mai ales din exemplele oferite mai sus – e mai ușor să le găsești pe internet. Și, deși doar 2 din 10 români fac acum cumpărături de pe internet, e clar faptul că cifrele sunt în creștere, așa că într-un an sau doi poate vor cumpăra online 5 din 10 români, un procent care ar fi cu siguranță mult mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.