Acasă Despre oameni Pentru că ești proastă!

Pentru că ești proastă!

Autor

Data

CATEGORIE

Eram în parc, după două peturi împărțite cu un prieten. Ieșisem de la baia publică care e vai de mama ei. Peste drum de parc, pe trotuar, observ un cuplu.

O ea îmbrăcată într-un palton crem până sub genunchi, foarte drăguț îmbrăcată de altfel. Și un el în niște blugi normali și ceva maletă neagră, iar întregul trotuar era al lui. M-am oprit și m-am uitat la ei. Au schimbat câteva replici, el a plecat cu pași repezi înainte, iar ea a dat sau a încercat să dea un telefon.

El s-a întors și au avut iar un conflict verbal. Primul meu instinct era sa merg să îl bag într-un tomberon. Dar n-am făcut-o. Au trecut doi băieți pe lângă ei, iar el s-a agățat de ei cumva. Am zis că poate se cunosc. Au mers mai departe. El tot mergea înainte, apoi se întorcea. Și tot mereu aveau un conflict verbal.

Au mai trecut doi băieți și s-a agățat de ei. L-au ignorat. Șansele să se fi cunoscut și cu ăștia erau minime. Am zis că sigur o să-și găsească nașii. Și că nu merită să mă implic. Acceptă agresiunile și fazele de genul pentru că e proastă. Și scriu asta cu riscul să ajungă traficul blogului ăstuia undeva la nivelul cu minus.

Iei bătaie pe la 30 de ani și accepți o astfel de căsnicie pentru că ești proastă. La prima agresiune trebuia să îți vezi de viață.

Ești înșelată și folosită pe post de bucătăreasă și mașină de spălat pentru că ești proastă. Ai permis asta,

Ajungi să cazi în depresii și suferințe pentru că ești proastă și ți-ai călcat pe demnitate. Mereu e clar de la început ce voia de la tine.

Sunt total împotriva violenței în familie. Am condamnat mereu violențele de orice fel. Sunt un om foarte milos de fel, iar cine mă cunoaște poate afirma acest lucru. Dar când accepți unele abuzuri fără motiv, doar din teama față de ce o să spună alții sau doar de dragul de a te vedea împreună cu cineva, înseamnă că ești prost, sau proastă.

violente in familie

4 COMENTARII

  1. Ce rahat de substrat poate sa justifice comportamentul unui retardar care ii umfla ochii partenerei… Indiferent de conjunctura nu trebuie procedat astfel. Nu va intelegeti, pa, nu trebuie sa se ajunga in stadiul in care ea tremura pe o banca de frica ta sau tu ca te-a adus in pragul disperarii si a scos ce e mai rau din tine. Cand dracu o sa invatam ca partenerii nu ne apartin, nu sunt bunuri cumparate de la chiosc. Daca nu mai exista respect si intelegere pui punct si adio, fara batai,drame,scandal. Am ajuns sa fim mai animale decat animalele, nu tu un cuvant bun, nu tu o alinare, nu tu o conversatie, si asta este valabil pentru ambele sexe. Ce face omul frustrat prima data cand da cu capul de sus? Exact ia parul si da… Imi doresc sa fiu barbat o zi si sa vad un ‘smecheras’ cum da de pamant o femeie sa il joc pe gat putin sa vada cum este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente