Skip to content

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din familia dispare 5-10 minute si reapare cu banii de care este atat de mare nevoie.

A strans in secret, a pus ban pe ban, neavand motive egoiste, ci din iubire pentru ceilalti. Au fost scriitori sau inventatori care la liceu dadeau meditatii colegilor bogati, sa asigure painea in casa mamei si surorilor mai mici, fiindca tatal murise demult. Imaginati-va ce bine ar fi ca inainte de Craciun, tata sa scoata o suma suficienta de bani si biletele de avion si sa anunte ca familia va petrece sfanta sarbatoare la Viena!

Sau in casa sa nu mai fie niciun ban, iar copiii sa rastoarne pusculitele lor pe masa si sa le ofere parintilor economiile lor pentru cheltuielile curente.

Astazi a trebuit sa trec pe la banca, fiindca nu mai aveam lichiditati. Era coada la ATM, iar in fata aparatului era o batranica adusa de spate, care abia isi misca picioarele si venise cu o nepoata sa o ajute sa scoata bani, fiindca avea de achitat facturi. Mainile ii tremurau usor, ochii cetosi ii lacrimau, fiindca ea se astepta ca are 800 de lei si nu avea mai mult de 42 de lei.

O durere fara margini i se citea in priviri, fiindca din nu stiu ce motive, pensia ei nu intrase pe card. M-am gandit ca poate are medicamente de cumparat si depinde de ele, ca nu are ce manca, fiindca era ca o umbra de slaba. Nu am mai citit demult atat de multa tristete pe chipul cuiva.

Stiu ce inseama sa iti faci calcule, sa ai mare nevoie de bani si nimanui sa nu-i pese de tine.

Am privit-o cu mila, am scos 10 lei din buzunar si mi-am imaginat ca va veni o zi in care si mie imi va tremura mana si barba de ciuda ca nu mi-a intrat pensia pe card, mai ales daca nu voi avea alta sursa de venit.

Fiecare dintre noi poate fi in acesta postura, daca ignora informatiile de pe https://www.ovb.ro si ce se scrie pe bloguri si in ziarele de calitate despre administrarea judicioasa a banilor. Pentru batranica aceea era prea tarziu, insa pentru noi nu este.

OVB ne pune la dispozitie tot ce avem nevoie sa fim asigurati la anii cand ne va fi foarte greu in viata.

In primul rand, pe site-ul acestui mediator de asigurari exista informatii valoroase despre: istoricul firmei si realizarile sale, expertii financiari, tipurile de asigurari si beneficiile care le ofera fiecare dintre ele.

In al doilea rand, exista articole care lamuresc potentialii solicitanti in legatura cu etapele pe care le au de parcurs, sa faca asigurarea de care au nevoie.

OVB este un nume important in randul mediatorilor de asigurari din lume si din tara noastra. Pe piata internationala de profil acest mediator isi desfasoara activitatea cu succes de 50 de ani, iar in Romania de 17 ani.

La nivel international discutam de 4 milioane de clienti multumiti si de 100 de parteneri puternici. Impreuna ofera clientilor cele mai eficiente si variate asigurari.

Regret ca pentru batranica pe care am vazut-o astazi este prea tarziu si consider ca special a aparut in fata mea, in scena aceea ca sa inteleg ca trebuie neaparat sa imi fac o asigurare cat mai este timp.

Amanarea va fi mereu impotriva noastra. Iata lista asigurarilor care ne stau la dispozitie in prezent si beneficiile pe care le ofera celui care le poseda:

1. Asigurarea de sanatate. Acest document ofera asiguratului un loc in cea mai buna clinica privata si ingrijiri de top, in cazul unei imbolnaviri grave. Daca posesorul asigurarii nu are nevoie de ajutor pentru insanatosire sau subzistenta, fiindca nu s-a imbolnavit, la sfarsitul contractului isi primeste banii inapoi cu dobanda cu tot.

Asigurarile de viata si de sanatate folosesc si in caz de imbolnavire sau de deces, dar si daca nu se intampla nimic rau ca instrumente de economisire.

2. Asigurarea de locuinta. Trebuie sa fim siguri ca primim o suma cat de mica in cazul in care locuinta este avariata de o furtuna, un cutremur sau un incendiu.

3. Pensia facultativa de care avem nevoie cu totii. La batranete veniturile scad. Se stie ca pensile sunt mici si cheltuielile mari, de aceea este bine sa economisim de la tinerete pentru cea mai grea perioada a vietii.

Poti fi un batran sanatos cu bani, daca iti faci o asigurare de sanatate sau de pensie facultativa si vei mai indulci putin aceasta etapa dificila a vietii. In prezent, expertii financiari te asteapta sa te consilieze si sa medieze cele mai eficiente asigurari pentru tine si pentru cei dragi.

Nu pierde aceasta ocazie, sa nu plangi mai tarziu si sa astepti numai si numai sa ti se vireze pensia in cont! Incearca sa ai si tu resursele tale.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.