Nu-ti face blog maine atata timp cat o poti face azi

De când comunitatea bloggerilor botoșăneni a început să crească iar noi am devenit ușor ușor tot mai activi în proiectele organizate în Municipiul Botoșani tot mai multe persoane ne spun că își vor deschide blog, însă nu acuma.. ci peste nu știu cât timp, o săptămână, o luna etc.

Apreciez faptul că tot mai multă lume vrea să își deschidă blog însă când aud că vor să o facă abia după nu știu cât timp, nu mă mai bucur la fel de mult. Personal eu regret că nu mi-am deschis un blog mult mai dinainte și de aceea recomand tuturor să își deschidă blog, acum și să nu amâne.

Să zicem că vrei să îți deschizi un blog peste o lună. Gândește-te că, dacă îl deschizi azi, vei avea un plus de articole scrise care contează mult dar și un început de comunitate, un grup de cititori care să te viziteze regulat, care contează și mai mult. De asemenea te vei obișnui și cu scrisul pe blog astfel încât îți va fi mult mai ușor să te ocupi de propriul blog.

Așadar dacă vrei să îți deschizi un blog, nu mai sta pe gânduri și intră imediat pe WordPress.com, sau Blogspot dacă dorești, și începe să scrii, primul articol va fi mai greu de scris însă te vei obișnui cu scrisul pe blog pe parcurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.