Nici să gândești prea mult nu e ok

Românii sunt un popor deștept și exemple ar fi multe în acest sens. Desigur că mai sunt și uscături, persoane mai puțin luminate. Și probabil că numărul lor e destul de mare, nu neg. Dar o altă problemă e că uneori gândim prea mult și eșuăm tocmai din această cauză.

De dimineață mi-a ajuns în newsfeed postarea asta, de la Sasha Dimitrov:

De curand am aflat ca cei de la Studio20 (videochat) au dorit sa doneze 10.000 de lei asociatiei Salvati Copiii Romania, insa acestia au respins donatia lor, pe motiv ca „nu pot explica copiilor ca acesti bani provin din videochat”.

Am ramas prost. Ce, ma?!

In primul rand, presupunand ca ar fi o treaba asa rusinoasa (nu e), cine naiba te pune sa le explici? Daca intr-adevar vrei sa faci un bine, nu pot sa cred ca FIX ASTA te opreste!

Ei bine, dragi oameni de la Salvati Copiii Romania, vreau sa va spun ca lucrez de cativa ani buni in industria adult si tot de cativa ani donez si pentru voi. Mi-ati trimis si scrisori de multumire, si pixuri, parca si o felicitare. Mi-ati spus si cum ati cumparat voi diverse din banii mei, astia facuti intr-o industrie pe care nu o puteti explica. Va dati seama catamai tzeapa v-ati luat? Toti banii aia patati de videochat, pornografie si o alta meserie mai clasica, toti au ajuns la copii. Cine stie, poate dintr-o parte a lor v-ati platit si salariatii!

Doamne, ce tzeapa ati mai luat, habar n-aveati! Hahaaaa! Ziceti repede Tatal Nostru de 69 de ori. Desi nu stiu daca mai puteti folosi rugaciunea asta, ca o stiu si eu si cateva camgirls. S-ar putea chiar toate.

Am sa ajut copiii in alt fel si voi dona catre alta organizatie. Sunteti jalnici.

Personal i-am susținut oricând am avut ocazia pe cei de la Salvați Copiii România și totodată mereu am avut o părere ok despre videochat. Cel puțin nu i-am judecat și nu am catalogat persoanele care fac asta. E pur și simplu alegerea lor, la fel precum e a celora care apelează la aceste servicii.

De aici însă până a refuza o donație destul de consistentă pe care o poți folosi întocmai pentru a ajuta diferiți copii, e mult. Și ce motiv folosești pentru refuz? Că nu știi cum să le explici copiilor? Oare cei de la Salvați Copiii România le vorbește copiilor despre toți cei care donează? N-aș crede!

Probabil că Salvați Copiii România pur și simplu n-a vrut să se asocieze cu Studio20.

E o decizie proastă și care afectează imaginea acestora. Și e păcat pentru că știu că e organizație mișto care a făcut multe lucruri bune. Dar probabil că atunci când ai deja în spate branduri importante care te susțin, banii de la o agenție de videochat nu sunt atractivi, deși  cu siguranță s-ar fi putut face multe lucruri utile cu ei.

gandim bani

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.