Skip to content

Motive pentru care sa apelezi la o firma de montaj mobila

Persoanele care apeleaza la o firma de montaj mobila aleg aceste servicii datorita avantajelor pe care le obtin in urma unei astfel de colaborari.

Ridicarea mobilierului

Firmele care se ocupa de montaj mobila ofera de cele mai multe ori si servicii de ridicare a mobilierului. Proprietarul trebuie doar sa ofere factura iar echipa companiei se va deplasa la magazin pentru a prelua mobila. Astfel nu este necesar ca proprietarul sa isi ia zile libere de la serviciu sau sa gaseasca alte solutii pentru a prelua mobila din magazin.

Transport

Specialistii care ofera montaj mobila au pe lista de servicii si transportul acesteia. In momentul in care mobila este aleasa din magazin, nu este necesar ca noul proprietar sa caute solutii pentru a o transporta sau sa incerce sa o duca acasa utilizand masina personala. Atunci cand mobila este transportata in conditii improprii se poate deteriora chiar si daca este pusa in ambalaje speciale, caz in care investitia in noi piese de mobilier va fi pierduta. Firmele care realizeaza montajul au masini si personal pentru a transporta mobila rapid si eficient.

Montaj mobila la domiciliu

Mobila vine de cele mai multe ori sub forma de pachete si sunt foarte rare cazurile in care vine gata asamblata. In interiorul pachetelor exista o multime de componente si o schema de asamblare. Persoanele neavizate vor intampina probleme in momentul in care incearca sa asambleze genul acesta de mobilier si poti descoperi la final ca ai ramas cu elemente pe care nu stii unde sa le pui, ca ai montat balamalele sau usile invers si alte astfel de erori care pot determina demontarea mobilierului si reluarea activitatii. Cu ajutorul firmelor de montaj mobila toate aceste probleme dispar instant pentru ca vei lucra cu echipe care stiu exact ce trebuie sa faca.

Curatenie in urma activitatii de montaj mobila

Activitatea de montaj mobila se va finaliza cu strangerea materialelor ramase. Desi asamblarea mobilierului este genul de activitate mult mai curata decat multe altele, in urma sa raman ambalaje, resturi, praf si aschii sau cutii. Toate acestea vor trebui stranse iar echipa care se ocupa de asamblare se va ocupa si de curatenie la locul de munca. Astfel, proprietarul trebuie doar sa foloseasca noul mobilier. 

Pe scurt, proprietarul va lasa doar cheia de la casa dimineata iar atunci cand se intoarce de la serviciu va gasi mobilierul asamblat. 

Persoanele care apeleaza la servicii de montaj mobila Bucuresti stiu cel mai bine aceste avantaje. Intr-un trafic infernal asa cum este cel din capitala, deplasarea pana la magazin pentru a ridica mobila, deplasarea cu mobila pe bucati in mai multe drumuri pana acasa, asamblarea si curatenia de dupa sunt motivele pentru care ar renunta oricand sa mai schimbe mobila din casa. Cu ajutorul firmelor care asigura montaj mobila, acum aceste persoane au posibilitatea de a inlocui mobila ori de cate ori este necesar fara sa depuna efort si fara sa aloce timp si nervi unei activitati pe care specialistii o fac in cel mai scurt timp.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.