Acasă Diverse Mogo.ro oferă cele mai rapide și sigure credite auto

Mogo.ro oferă cele mai rapide și sigure credite auto

Autor

Data

CATEGORIE

Mașina a devenit o necesitate în lumea modernă, iar oferta de mașini este foarte diversificată. Poți oricând să găsești mașini noi sau mașini second hand de cea mai bună calitate. A cumpăra o mașină second hand de la o firmă specializată prezintă mai multe avantaje, iar unul dintre cele mai mari avantaje este faptul că poți cumpăra o astfel de mașină apelând la un credit auto.

Deși ofertade credite auto este destul de numeroasă și diversificată, trebuie spus că poți găsi cele mai rapide și sigure credite auto la Mogo.ro.

Mogo este o instituție finanaciara nebancara ce oferă credite auto în Europa de Est începând cu anul 2012 și din 2016 are sucursale și în România. Prin urmare, dacă vrei să beneficiezi de credite rapide ifn, cei de la Mogo îți stau la dispoziție în sucursalele din București, Timișoara și Iași, dar și în alte orașe prin partenerii care oferă credite rapide ifn pentru Mogo.

Atunci când vorbim de credite rapide ifn de la Mogo ne referim la durată foarte scurtă pentru completarea dosarului de împrumut și la evaluarea acestuia de către cei care lucrează pentru Mogo. În cel mult 15 minute dosarul este evaluat și poți trece la pașii următori de alegere a perioadei de rambursare și de semnare a contractului de credit.

Rapiditatea prin care poți să beneficiezi de leasing auto sh cu ajutorul celor de la Mogo se datorează și condițiilor pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primite aceste credite rapide ifn. Singurele condiții includ vârsta minima de 21 de ani, existența unei cărți de identitate permanente și alegerea mașinii pe care dorești să o cumperi. Trebuie spus că în cazul programului de leasing auto sh, Mogo îți poate oferi până la 80% din valoarea mașinii pe care ai ales să o cumperi, iar suma maximă ajunge la 45000 de lei.

La Mogo.ro poți să beneficiezi și de un alt tip de credit auto în afară de leasing auto sh, și anume de Leasaback.

Programul de Leaseback este asemenea unui program de amanet masini prin care poți obține credite rapide ifn oferind că și garanție mașină pe care o deții. Diferența dintre un amanet mașini și Leaseback este faptul că în cazul programului de Leaseback primești creditul girând cu mașina personală, dar în același timp vei continuă să folosești mașina pe durată rambursării creditului.

Astfel, ai primit și creditul de care aveai nevoie, dar continui să folosești mașina exact ca și până atunci. În cadrul acestui program de amanet mașini sau Leaseback, Mogo îți poate oferi un împrumut între 2500 și 45000 de RON, iar perioada de rambursare este între 6 luni și 60 de luni. Condițiile de finanțare în cazul programului de Leaseback sunt identice cu cele din cazul programului de leasing auto sh oferit de Mogo.

Dacă ești interesat de credite rapide ifn, atunci nu mai pierde timpul și alege Mogo.ro. Fie că ai nevoie de leasing auto sh pentru a-ți cumpăra o mașină, fie că ai nevoie de un credit apelând la amanet mașini, Mogo oferă cele mai rapide credite în domeniul instituțiilor financiare nebancare. Iar cei peste 200000 de clienți mulțumiți din peste 14 țări sunt garanția serviciilor rapide și sigure oferite de Mogo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente